Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afyon Usulü Keşkek

Afyon Usulü Keşkek
0
33

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
afyon-usulu-keskek.jpg

Afyon Usulü Keşkek Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı aşurelik buğday
  • 1 su bardağı nohut
  • 1 adet ilikli kemik ( lola kemiği )
  • 600 gram kuşbaşı et
  • Tuz
Üzeri ı̇çin
  • Tereyağ
  • Kırmızı toz biber

Afyon Usulü Keşkek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle etimizi tenceremize alalım.
  2. Üzerine yıkadığımız buğday ve nohutları ekleyelim ilikli kemik tuzunu ve sıcak suyunu ekleyelim.
  3. Kısık ateşte 4-5 saat ne kadar uzun süre pişerse keşkek özleşmiş olur.
  4. Pişen keşkeği tahta kaşıkla yaklaşıl 15/20 dakika üstten alta hızlı şekilde dövelim ( karıştıralım ).
  5. Servis edeceğimiz zaman tereyağlı biberimizi ekleyelim.Afiyet olsun.
Afyon Usulü Keşkek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt