Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Affetmelimiyim?

Affetmelimiyim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
6 aydır bir kızla yakın arkadaşımKızla sürekli kavgalarla vs bu güne geldikYaklaşık 1 ay önce sana aşığım dedi hayalindeki kızım sana uygunum giyinişime vs dikkat ediyorum hiçbir erkekle konuşmuyorum dedi bende şimdilik arkadaş olarak devam edelim ben sana aşık değilim dedim , zamana vazgeçmek istediğimi belirttim vedevam ettikSonra kız eski sevgilisiyle mesjalaşmış bende hayırdır dedim o da kendimi kukla gibi hissediyorum dedi arkadaşlığımızı bitirelim dedi pişman olmayacağım dedi , bu olaydan 2 gün sonradan sensiz yapamıyorum pişman oldum ne olur affet eski sevgilimi heryerden sildim facebookta tüm erkekleri sildim dedi , 1 aydır küsüm ve hergün okulda beni takip ediyor ve mesaj atıyor bende hiçbirisine yanıt vermiyorumDün okuldaki dans gösterisi için bu kızla bi erkeği hoca istemiş bu ilk önce istememiş sonradan hocayı kıramamış ve dans provasında hoca erkege bu kızı kucagina aldırtmış sonradan benim arkadaşlarıma böyle birisi benim arkadaşım yok düşmanım olamaz dediğimde dans ı iptal etmiş ve çok özür diliyor pişmanım vs diyor okulda her gördüğünde beni kolumdan tutuyor affet vs diyor sarılıyor sensiz yapamam diyor 1 hafta daha sonra doğum günü sizce affetmelimiyim?
Fazla özlüyorum

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt