Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Afak Nedir

Afak Nedir
0
140

Similar threads

Afak Ne Anlama gelir Afak Nedir sozluk anlamı Afak Kelimesinin anlamı afak: ufuklar afak; ufuklar yerle goğun birleştiği gibi gorunen uzak daire demektir Ufuklar: Garp'ın afakını sarmışsa celik zırhlı duvar, Benim iman dolu goğsum gibi serhaddim var Mehmet Akif Ersoy
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Afak Ne Demektir Afak Kelimesinin Anlamı Afak: Osmanlıca ufuk kelimesinin çoğuludur ve dört bir taraf demektir Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar M A Ersoy *
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Âfâk Ne Kavrayış gelir Âfâk Nedir sözlük anlamı Âfâk Kelimesinin anlamı afak: ufuklar afak; ufuklar yerle göğün birleştiği gibi görünen uzaktan dâire demektir Ufuklar: Garp'ın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman doymuş göğsüm gibi serhaddim var Mehmet Akif Ersoy *
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Sözlükte Afak kelimesi, ufuk kelimesinin çoğul halidir. Afaka nispet eki eklenmiş bir kelime olan afaki kelimesi kelam, felsefe ve psikoloji gibi ilimlerinde objektif (nesnel) bir kelime karşılığı olarak kullanılmaktadır. Afaki kelimesi ile genel olarak “dış dünya ile ilgili olan, bir kişinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Adap Ne Demektir Adap Kelimesinin Anlamı Adap Osmanlıca bir kelimedir ve Edep kelimesinin coğuludur Bu haliyle Adap, dinin gerekli gorduğu ve aklın guzel bulduğu butun soz ve davranışları, uyulması gereken gorgu kurallarını, goz onunde bulundurulması ve izlenilmesi gereken esasları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
616
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt