Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti

0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti içeriği
Adobe Dreamweaver Cs5 Eğitim Seti nedir

Adobe Dremweaver CS5 ile çizdiğiniz web şablonlarını CSS tekniği ile yayınlamaya hazırlanmış ışık halkası getirebileceğiniz bir programBu programın içeriğine baktığınız vakit sizlere bu teknikleri detaylarıyla birlikte anlatılmaktadır Bu set paket olduğu için her programın birbirleriyle entegresinden bahsedilmiştirÖrneğin Photoshop programından bir resmi Dreamweaver'a ekleyebilir ve entegreli bir şekilde zahmetsizce ve çabucak çalışabiliyoruz
Yaptığımız web sitelerini Google gibi arama motorlarında ön sıralarda çıkartabilmek için bazı standartlarımız var Bu standartları sitemize uygulayabilmemiz için Dreamweaver'a ihtiyacımız vardır

Bu sette sizlere Adobe Dreamweaver CS5 versiyonu anlatışmıştır Konu içeriğine bakıldığında çoğu özellikten bahsedildiğini görüyoruz Eşsiz örneklerle bu programı rahatlıkla öğrenebileceğiniz sade anlatım ile Adobe Dreamweaver CS5 eğitim setimizin vazgeçilmezlerindendir
Eğitim seti sonunda Dreamweaver'ı etkin bir şekilde kullanmış olup CSS kodlamasına dominant olmuş olacaksınız *

858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt