Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Sezon Finali Sosyal Medyayı Salladı....

Adını Feriha Koydum Sezon Finali Sosyal Medyayı Salladı....
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Sezon Finali Sosyal Medyayı Salladı Adını Feriha Koydum Sezon Finali Adını Feriha Koydum Sosyal Medyada Trend Oldu Adını Feriha Koydum a dün o kadar bir sezon finali yaptılar ancak ne izlediğimi anladım ne de şimdiye kadar izlediklerimden bişey çıkardımadiniferihakoydumsezonfinalisosyalmedyayisalladi5c57e36e2ae2balt Ben hiç beğenmedim açıkçası burada bitireceklerdi suyunu cıkarmayacaklardı dizininFakat olan oldu işteÜstelik hani Ferihanın annesi de oynayacaktı bekledik pek fakat o da yoktu defalarca yalan dolan işleri 1549263721 1549263721 adiniferihakoydumsezonfinalisosyalmedyayisalladi5c57e36e5e6a9adiniferihakoydumsezonfinalisosyalmedyayisalladi5c57e36e5e6a9adiniferihakoydumsezonfinalisosyalmedyayisalladi5c57e36e5e6a9 Hazal Kaya'nın son kez oynadığı, bu akşam sezon finali yapan dizi “Adını Feriha Koydum Twitter’da dünya çapında “trend topic oldu Harikulade bir sezon finaline imza atan, Show TV’nin fenomen dizisi “Adını Feriha Koydum sosyal medyayı salladı Bugün öğlen saatlerinden itibaren Twitter’da en fazla konuşulan konu olan “Adını Feriha Koydum, dizinin başlamasıyla birlikte bütün dünyada bir numara oldu Feriha'nın ölümü Hazal Kaya'nın suçu! Adını Feriha Koydum dizisinde sezon finalinde mutlu bir tablo bekleyen izleyiciler, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Feriha karakterinin düğünde vurulmasına tanık oldu Yapımcı Fatih Aksoy da yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Feriha karakterinin dizide bulunmayacağını bu nedenle ayrılmak isteyen Hazal Kaya'nın yerine başka birini aramadıklarını açıkladı Fatih Aksoy'un Hazal Kaya ile ilgili sözleri de dikkat çekiciydi Hazal hakkında onu rahatsız edecek kelimeler kullanmaktan kaçınan Fatih Aksoy, Feriha karakterinin ölmesinin sebebi olarak genç oyuncuyu gösterdi Fatih Aksoy, şöyle diyor: Hazal'ın olmayacağı kararı bizim sezon başından beri bildiğimiz birşeydi Hazal ile sezon başında uzlaşma yenilerken dedi ama, 'Ben 65 bölümden sonra bundan böyle bu dizide olmayacağım Biz de 'tamam' dedik Dolayısıyla Hazal bunun olmayacağını açıkladığı süre bu benim bildiğim bir şeydi Ama dizinin devam etmeyeceğini açıklamak o Hazal ile ilgili bir şey değildir Bu Hazal'ın karar vereceği bir şey yok Dizinin devam edip etmeyeceğine kimin karar vereceği bellidir Oyuncular bu konuda kendileri ile ilgili şeyler söyleyebilirler, anlaşma kapsamında O da sözleşmesine fazla yerinde hareket etti Ayrıca 2 bölüm daha çektik Finalde fazla güzel bir performans gösterdi Hazal ile çalıştığım için içtenlikle söylüyorum fazla mutluyum Lakin Adını Feriha Koydum'daki yolculuğu buraya kadardı O sezon başında kararını açıklama etti biz de bu karara hürmet gösteriyoruz Yapacak bir şey yok  

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt