Adını Feriha Koydum Hande (Ceyda Alev) Kimdir adını feriha koydum hande yaşam öyküsü adını feriha koydum hande kimdir kim ceyda alev kimdir Adını Feriha Koydum dizisinde Hande rolünü oynayan Ceyda Alev'in biyografisi kızlarEminim bu dizinin izleyicileri Hande (Ceyda Alev)'ye sinir oluyordur 1549265294 1549265294 adiniferihakoydumhandeceydaateskimdir5c57e99394e52adiniferihakoydumhandeceydaateskimdir5c57e99394e52adiniferihakoydumhandeceydaateskimdir5c57e99394e52 Doğum Yeri : Ankara Doğum Tarihi : 14 Eylül 1988 Eğitim Durumu : Sanat Merkezi Bir çocuk çekicilik yarışmasında birinci oldu ve arkasından televizyon dünyasına girdi Barış Manço Kültür Merkezinde tiyatro eğitim aldı “Gurbet Kadını, “Aşk Oyunu, “Yaşam Bilgisi isimli dizilerde rol aldı 2008 yılında Cem Yılmaz’ın AROG ve Çılgın Dersane Kampta sinema filmerinde oynadı Oynadığı Diziler Bundan Böyle Büyüdüm ,Yer Gök Aşk ,Adını Feriha Koydum ,Yaşam Güzeldir ,Doludizgin Yıllar ,Kavak Yelleri ,Elveda Rumeli ,Ahh İstanbul ,Karagümrük Yanıyor ,Beşinci Ebat ,Aşk Oyunu ,Cennet Mahallesi ,Yaşam Bilgisi ,Gurbet Kadını ,Bulutbey ,Yarım Elma ,Tatlı Hayat ,Dünya Varmış ,Ufak İbo ,Üvey Baba ,Hayat Bağları ,Erguvan Yılları ,Çiçek Taksi