Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda Yeni Bir Yüz Damla Debre

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda Yeni Bir Yüz Damla Debre
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda Yeni Bir Yüz Damla Debre Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre Damla Debre Emir'in Yolunda Sevgili melekler, yeni sezona merhaba diyen Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinde Zeynep Çamcı 'nın peşinde kadroya yeni bir isim daha katıldı; Damla Debre İşte Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre ve canlandıracağı karakter ile ilgili bilgiler 1549260044 1549260044 adiniferihakoydumemirinyolundayenibiryuzdamladebre5c57d5105daddadiniferihakoydumemirinyolundayenibiryuzdamladebre5c57d5105daddadiniferihakoydumemirinyolundayenibiryuzdamladebre5c57d5105dadd Kadrodan ayrılan Hazal Kaya'nın ardından ekibe Zeynep Çamcı dahil oldu Emir'in Yolu adıyla sürekli dizinin yeni hikayesinde bulunan dadı karakteri için bir süredir oyuncu arayışı sürüyorduDamla Debre Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinde dadı rolünü canlandırıcakDamla Debre'nin canlandıracağı Dadı karakteri, diziden ayrılan ceyda Ateş'in canlandırdığı Hande karakterinin yerine geçecek ve Koray karakteri ile aralarında duygusal bir ilişki yaşanacak  

858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt