Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinin Fragman Şarkısı

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinin Fragman Şarkısı
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinin Fragman Şarkısı Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Adını Feriha Koydum Yeni Sezon Üçüncü sezona girecek olan dizi Adını Feriha Koydum, Feriha’nın ölümünden sonra yeni sezonda ismini Emir’in Yolu olarak değiştirdi Dikte’in Yolu 7 Eylül’de Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak Feriha’nın ölümü, Dikte’i hangi yola sürükleyecek, yeni sezonda defalarca birlikte izleyip göreceğiz Yeni sezon fragmanının, sevgili Sezen Aksu’nun değerli şarkısı Dua ile ekranlara getirilmesi, dizinin hayranlarını fazla duygulandırdı İşte o şarkı: Dua 1549263385 1549263385 adiniferihakoydumemirinyoludizisininfragmansarkisi5c57e21da85f0adiniferihakoydumemirinyoludizisininfragmansarkisi5c57e21da85f0adiniferihakoydumemirinyoludizisininfragmansarkisi5c57e21da85f0 video youtube;4Yps944qARQhttp:wwwyoutubecomwatch?feature playerembedded&v 4Yps944qARQvideo  

Similar threads

Dikte Feriha'dan Vazmıgeçiyor dikte feriha feriha ile emirin şarkısı emir şarkıları ferihanın şarkısı ve emirin adını feriha koydum, adını feriha koydum yeni birim, adını feriha koydum dikte,adını feriha koydum özeti, adını feriha koydum konusu, adını feriha koydum fragmanı,adını feriha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Dizisinde Yeni Feriha Kim Olacak ? Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Sevgili melekler, geçen sezonun en çok izlenilen filmlerinden biri olan Adını Feriha Koydum, yeni sezonda Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ismiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Adını Feriha Koydum Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor Adını Feriha Koydum Dizisi Ne Zaman Başlayacak Tanıdık bir adam yepyeni bir hikaye Hem tanıdık Hem de yepyeni Emir kendi yolunda travmasını atlatıp yola devam edecek Hayat acısıyla tatlısıyla akıyorTum bu sorular, dizinin 3 sezonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Gerçek Adı nedir buyrun öğrenelim Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Reel İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gerçek Adı Nedir Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter Kimdir Gercek İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter kimdir Emir'in Yolu dizisinde, polis Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt