Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Pınar Kimdir Gercek Adı

Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Pınar Kimdir Gercek Adı
0
1K

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Emirin Yolu Pınar Kimdir Gercek Adı Nedir

Emirin Yolu Pınar Hakkında Bilgi

Emirin Yolu dizisinde Pınar karakterini canlandıran oyuncunun gercek ismi Beril Kayar'dır

Beril Kayar 10 Kasım 1987 yılında İstanbul'da doğdu Beril Kayar Oyunculuk seruveninden once Modellik mesleğini surduruyordu Modellik mesleğindede oldukca buyuk başarılara imzasını atmıştır Oyunculuk mesleğine başladıktan sonra yakın zamanda karşımıza Acayip Hikayeler isimli Dizide Rakkase karakterini canlandırmış ve buyuk ilgi gormuştu

imagesadiniferihakoydumemirinyolupinarkimdirgercekadi5aefc39612cd5

Similar threads

Beril Kayar Biyografisi isteyen tüm arkadaşlarımız için burada! Beril Kayar Biyografi Beril Kayar Yaşamı Televizyon dizileri aralarında adından bahsettiren ve her hafta yeni bölümü ilgiyle beklenen Adını Feriha Koydum dizisinde, bildiğiniz gibi başrol oyuncusu Feriha karakterini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Yeni Feriha Beril Kayar Kimdir Hayatı Hakkında Bilgiler Burada beril kayar hayatı beril kaya kimdir Sevgili melekler, ekranların reyting rekorları kıran ve başlaması dört gözle beklenen dizilerinden Adını Feriha Koydum dizisinde Emir'in yeni aşkını canlandıracak olan isim Beril Kaya hayatı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Beril Kayar Hakkında Kısa Bilgi Beril Kayar Kimdir Hakkında Bilgi Beril Kayar 10 Kasım 1987 İstanbul doğumludur Beril Kayar Oyunculuk seruveninden once Modellik mesleğini surduruyordu Modellik mesleğindede oldukca buyuk başarılara imzasını atmıştır Oyunculuk mesleğine başladıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Beril Kayar Biyografi Beril Kayar Hakkında Bilgi Beril Kayar 1987 yılının 10 kasımında dunyaya İstanbulda gelmiştir Beril Kayar Oyunculuk seruveninden once Modellik mesleğini surduruyordu Modellik mesleğindede oldukca buyuk başarılara imzasını atmıştır Oyunculuk mesleğine başladıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Beril Kayar Biyografi Beril Kayar Yaşamı Beril Kayar 10 Kasım 1988 yılında İstanbulda dunyaya gelmiştir Beril Kayar Oyunculuk seruveninden once Modellik mesleğini surduruyordu Modellik mesleğindede oldukca buyuk başarılara imzasını atmıştır imagesberilkayarbiyografisi5b0876acbbd5d...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt