Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Ekranlara Veda Ediyor

Hoş geldin! rdmu tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Adını Feriha Koydum Ekranlara Veda Ediyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Adını Feriha Koydum Bitiyor mu

Adını Feriha Koydum Ne Süre Bitecek

Bu yıl 2 sezonda final yapması beklenen Adını Feriha Koydum dizisi yapıcımları, süpriz bir şekilde diziye devam etme kararı almıştı Bu kararın alınmasında diziden bir fazla ismin ayrılması bilhassa Feriha karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın diziden ayrılması büyük bi faktör olmalı

Dizinin 3 sezon 10 bölümden daha sonra final yapıcaği bildirildi Yeni sezonda Feriha (Hazal Kaya), Hande (Ceyda Ateş), Kaptan Levent (Uzlaştırma Kılıç) dizide olmayacak

*

Similar threads

Adını Feriha Koydum Bitiyor mu Adını Feriha Koydum Ne Zaman Bitecek Bu yıl 2 sezonda final yapması beklenen Adını Feriha Koydum dizisi yapıcımları, supriz bir şekilde diziye devam etme kararı almıştı Bu kararın alınmasında diziden bir cok ismin ayrılması ozellikle Feriha karakterini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Adını Feriha Koydum dizisinden kimler ayrılıyor Adını Feriha Koydum dizisindan ayrılan oyuncular Haziran ayında final yapmaya hazırlanan Adını Feriha Koydum dizisinde karar değişikliğine gidildi Son duruma göre dizi Haziran ayında sezon finali yapacak ve yeni sezonda eksik kadroyla yoluna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Adını Feriha Koydum finali ne zaman? Adını Feriha Koydum dizisinin son bölümü nezaman Show tv ekranlarında her Cuma seyircisiyle buluşan Adını Feriha Koydum bu sezon ekranlara veda ediyor Yapımcılığını Med Yapım'ın üstlendiği ve kadrosunda Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Çağatay Ulusoy gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Adını Feriha Koydum Finalinde Neler Olacak Adını Feriha Koydum Dizisi Finalinde Neler Yaşanacak Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' sezona veda ediyor Dizinin 29 Haziran'da ekranlara gelecek olan ilgiyle beklenen final bölümünde Emir, Feriha'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Adını Feriha Koydum Yeni Sezon Adını Feriha Koydum Yeni Sezonda Neler Olacak Show TV'nin sevilen dizisi Adını Feriha Koydum sürpriz bir sezon finaliyle tatile girdi Yeni sezon ile ilgili dizi senaristleri herhangi bir açıklama yapmasa da sezon finalinden çıkarabileceğimiz tüyolarla yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt