Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adım Nedir

Adım Nedir
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adım Ne Demek

Adım Anlamı

Adım: Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri

Bir ayak atışıyla alınan, uzunluğu yaklaşık 75 cm'lik yol

Girişim, hamle

Aşama

Bir gosterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol

alıntı

Similar threads

Adım Adım Ne Demek Adım Adım Nedir Anlamı Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri Bir gosterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol Ayakta, esas duruşta, bir ayağın turlu yonlerde iki ayak boyu kadar yer değiştirmesi
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Adımlık Anlamı Nedir Adımlık Ne Demek Adım uzunluğunda olan demektir Adım Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Adım Adım Ne Demek Peyderpey Nedir Anlamı Yürümek için yapılan etap atışlarının herkes Bir gösterge ucunun benzeşen olarak ayrılmış yaylardan biri her tarafında aldığı yol Ayakta, esas duruşta, bir ayağın türlü yönlerde iki bacak boyu dek yer değiştirmesi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Borsa'da geçen hafta boyunca 'yukarı adım kuralı' uygulandı. Düşüşün başladığı 17 Kasım Cuma sonrası pazartesi günü uygulanmaya başlayan kural hızlı düşüşün önüne geçmek için yapılıyor. Kural için bazı spekülasyonlar da yapıldı. Merkez Bankası'nın döviz satışından fiyat oynaklıklarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Hastalığınızı Gosterebilecek 16 İpucu Prof Bale'ye gore, tırnaktan gozlere, doğum kilosundan avuc icine kadar vucuttaki her şey birer gosterge O halde bir test yaparak ne kadar sağlıklı olduğumuzu anlamak mumkun Bale'nin İşte hayatınızı kurtaracak 16 ipucudediği test şoyle: Sağlıklı yasam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt