Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adet donemini ilac alarak geciktirmek doğru mu?

Adet donemini ilac alarak geciktirmek doğru mu?
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adet donemini ilac alarak Ramazan'dan sonraya ertelemek doğru olurmu?

Ramazan ayı geldiğinde bircok kadının merak ettiği konulardan birisi avaba ilac kullansam adetimi geciktirsem orucumu hic bozmadan tam olarak tutsam doğru olurmu bu sorunun yanıtı bende cok merak ettim ve hemen araştırdımCevremde bir cok kişi bunu yapıyor ben doğru olmadığını duşunuyorum acıkcası bakalım bu konuda uzmanların goruşleri nelerAyrıca dinimizde bunu yapmanın sakıncası varmı oğreniyoruz

ALT :wwwupluploadsadetdoneminiertelemek54547adetdoneminiertelemek54547ALT

Ramazan ayında adeti geciktirmek icin ilac kullanma durumunda sağlık acısından mahzur gorulebilmektedirEn iyisi oruc tutulmalı adet donemi başladığında bırakılmalı daha sonra ozru nedeniyle tutamadığı gunleri kaza ederek yerine getirmelidirİlac alıp adeti geciktirmekyi duşunmemeliBu şekilde sağlığı riske atacak durumlara ihtimal verilmemelidir

Biz kadınlar Allahın bahtiyar kullarındanız orucumuzu tutarız sevap alırız ozur gunlerinde orucumuzu tutmayız yine sevap alırız nedenmi boyle soyluyorum cunku her iki durumda verilen emirlere itaat etmiş oluyoruzAllahın emirlerine uyan kişi sevap alır hicbir gunaha maruz kalmaz

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt