Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adaylık Nedir

Adaylık Nedir
0
176

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adaylık Ne Demek

Adaylık Kelimesinin Anlamı

Herhangi bir iş, bir gorev icin kendini ileri surme veya başkaları tarafından ileri surulme, namzetlik

Secimlerde adaylık hakkının yalnız muayyen bir secim dairesinde oturmuş olanlara tahsisi teklif ediliyordu

Similar threads

Adaylık Ne Demek Adaylık Kelimesinin Anlamı Herhangi bir meslek, bir devir için kendini ileri sürme veya başkaları göre ileri sürülme, namzetlik Seçimlerde adaylık hakkının yalnız muayyen bir tercih dairesinde yerleşik olanlara tahsisi öneri ediliyordu*
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Aday Anlamı Nedir Aday Ne Demektir Bir gorev, bir iş icin kendini ileri suren veya başkaları tarafından ileri surulen kimse Ornek: Babası da beni damat adayı olarak goruyordu M Yesari Bir iş icin yetiştirilmekte, eğitilmekte olan kimse, namzet: Ornek: Turkiye Buyuk Millet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Meclisi Mebusan nedir Meclisi Meb'usan nedir, Mebusan Meclisi nedir Meclisi Mebusan (Meclisi Meb'usan, Mebusan Meclisi) İki meclisten meydana gelen Osmanlı parlamentosunun halk tarafından secilen kanadı Meclisi UmUmi adı verilen Osmanlı parlamentosunun birinci kısmını Meclisi Ayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Demokrasi Nedir? Halk egemenliğine dayanan yonetim şekli Bu deyim Yunanca demokratla kelimesinden gelmektedir Yunanca demos halk, kratos iktidar demektir Mutlak demokrasi`de halk devleti doğrudan doğruya yonetir Temsili demokrasi`de ise idare, halk tarafından secilen ve zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Aday Anlamı Nedir Aday Ne Demektir Bir tayin, bir iş için kendini ileri süren ya da başkaları tarafından ileri sürülen kimse Misal: Babası da beni güvey adayı olarak görüyordu M Yesari Bir iş için yetiştirilmekte, eğitilmekte olan kimse, namzet: Misal: Türkiye Büyük Halk Müziği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt