Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adatepe Turkusu Sozleri

Adatepe Turkusu Sozleri
0
250

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adatepe Turkusu Sozleri
Adatepe (Asiye) Turkusu Sozleri

Adatepe (Asiye) Turkusu

Adatepe adatepe
Yağmur yağar sere serpe
Asiye'yi sele verdik
Daha yavruları gorpe (olem korpe)

Asiye'yi sele verdik
Yavruları galdı gorpe

Bu vali de ağır vali
Kumandanı cağır vali
Gelinleri su goturmuş
Askerleri goyur vali

Gelinleri su goturmuş
Askerleri goyur vali

Sıddık Doğan Malatya

Similar threads

Adatepe Türküsü Sözleri Adatepe (Asiye) Türküsü Sözleri Adatepe (Asiye) Türküsü Adatepe adatepe Yağmur yağar sere serpe Asiye'yi sele verdik Daha yavruları görpe (ölem körpe) Asiye'yi sele verdik Yavruları galdı görpe Bu vali de ağır vali Kumandanı çağır vali Gelinleri su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Cocuk turkuleri,Cocuk turku sozleri,Ninniler ninni sozleri,cocuklar icin turkuler,Cocuklar uzerine soylenmiş turkuler Nar Cocuk Nacar Cocuk Nar cocuk nacar cocuk Dal olur acar cocuk Dişleri erik erik Isırır ucar cocuk Bakışı yavru geyik Yuzunde sacar cocuk Ay doğar kumrulanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
Canakkale Turkusu Hikayesi ve Turkunun Sozleri, Canakkale Turkusunun Hikayesi Canakkale turkusu Canakkale savaşları başlamadan once mi yoksa harp sırasında mı yakılmıştır? Bu sorunun yanıtı bir mektupta bellidirSoz konusu mektup Emrullah Nutkunun “Canakkale Şanlı Tarihine bir Bakış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Ayran Turkusu Gurbet ellerinde eğlendim kaldım Guzel cemalini gorunce durdum Gelin bu ayranı taze mi yaydın Hudanın aşkına doldur ayranı Canım ayranı, guzel ayranı İyi hoş doldursun ayranı ya, sen kimsin? Koyluk yerde bir genc kız her isteyene bir tas ayranı uzatırsa ne olur, adı nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Carşambayı Sel Aldı turku Hikayesi carşambayı sel aldı sozleri hikayesi olan turkuler turku hikayeleri Carşamba'yı sel aldı Bir yar sevdim el aldı Keşke sevmez olaydım Elim koynunda kaldı Oy ne imiş ne imiş Kaderim boyle imiş Gizli sevda cekmesi Ateşten gomlek imiş Carşamba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt