Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

adamım??

adamım??
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
adamım?? Karşılıksız sevdik birbirimizi, bağlandık sevgi halatlarıyla… Hissettik yalnız kaldığımızda aşkımızın büyüklüğünü… ​ Ben küçüktüm sen ise kocaman adam…adam fakat ‘’adam gibi adamdın’’ hani… Ben seni ‘’adalet etmediğimi düşündüm’’ hep, sende beni? Uzak sevmeyi istedik, şakıdaki gibi; Bambaşka hudut ülkenin dikenli telleri… ​ Farklıydık! Farklılıklarımız vardı… Olamazdık bir arada uçuramazdık aşk güvercinlerimizi… Ben küçüktüm zaten bu kızı her tarafta büyütmem kor alevlerde yürütmem gerekti… Büyüdüm seninle belki de? Aşkla, sevgiyle ve hasretle… ​ Uzak uzağa sevdik her zaman… Şarkılarla konuştuk bazen… Anlattı duygularımızı şarkılar… Ah bu çalan şarkımız yârim eski bir anı acilen… Ah yârim yârim… Bu şarkı birleştirdi şarkılardaki hasreti… ​ Ara Sıra gözlerimiz taşıdı ruhumuzu benliğimizin okyanus derinliklerine… ​ Ve sonralarda iki kelimenin hapsedilmesine sebep olduk… Olur Ya sevdiğimiz halde? Söyleyemediğimiz iki kelime… ​ Sormayın söyleyemem derdimi hiç kimselere… Kimleri yandırır belki bu iki sözcük? Yanmak istemedik bu iki kelimeyle… Cesaret edemedik söylemeye… ​ Bazen filmleri kıskandık ben daima TITANIC’te ki Rose olmak istedim… Korkmadan doğrulmak istedim, gözlerimi kapatarak seninle… Ölsen bile sana ait kalmak istedim… Ben Rose olmayı fazla istedim… ​ Olur Ya de külkedisi olmam gerekti? Senin başını döndürmeliydim Daha Sonra sen ayakkabılarımla bulmalıydın beni küçük kulubemde… ​ Prensimi beklemeliydim belki de? Sen gelmeliydin! Dağları taşları delip gelmeli… Gelmeliydin… Ferhat gibi Sevimli’ine! ​ Kaçırmalıydın, saklamalıydın beni kendine… Aynı şarkıdaki gibi bir kadın çizeceksin onun gibi bırakıp gitmeyecek saklayıp gömeceksin Senden başka kimseler… Ve devamını getiremedin… ​ Gömmek istemedin, saklamak istemedin kalbine? ​ Ben ise yarım kalan aşkımı arıyorum ​ Şiir dizelerinde… Şarkı nağmelerinde… ​ Ne olursa olsun kızamıyorum sana Ve son olarak bu şarkıyı söylüyorum ​ İyi dinle! ​ Hey! Adamım bakma bana o kadar Sileceksen beni bir kalemde ​ Ellerin okşamasın saçlarıma ak düşecekse ​ Bir kor var yüreğimde olur ya hala derinlerde ​ yine de bakma yabana atma ​ Kanayan kalbimde ​ ‘’ADAMIM!’’ ​ Adamım sen varmak istemiyorsan gelme! ​ Merakta etme yaşarım hasretinle… ​ comic sans ms,sansserif comic sans ms,sansserif 1549081934 1549081934 adamim5c551d52c8f2dadamim5c551d52c8f2d http:img2blogcucomimagesasiasicicekiwillgountilmyheartstopsbybatdesignz http:img2blogcucomimagesasiasicicekiwillgountilmyheartstopsbybatdesignzBırakma Beni Irk Fena Vazgeçme Beni Korkuyorum comic sans ms,sansserifPapatya Sevdasıyla Seviyorum Seni Kim Ne derse desin , Sen bana yetersin aşkım Ömrüm Senindir!!! Bir Tek SeninYüreğimi yüreğine kattım Vazgeçme Beni Ahali Kötü Vazgeçme Beni Korkuyorum 1549081934 1549081934 adamim5c551d530fd74adamim5c551d530fd74 http:img91imageshackusimg912599adrianabatch9xx23uy4rn1 ​  

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt