Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acur Turşusu

Acur Turşusu
0
53

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
acur-tursusu.jpg

Acur Turşusu Tanımı İçin Gereçler

  • Acur
  • 5 litrelik turşu bidonu
  • 4 yemek kaşığı kaya tuzu
  • Sirke
  • 1 baş sarımsak

Acur Turşusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Acurları tek tek yıkayalım tertemiz olsunlar.
  2. Bidona tek tek dizelim acurları ve ortalarına ayıkladığımız sarımsakları ikiye bölüp atalım ya da üstüne koyun farketmez.
  3. Hepsini dizdikten sonra sarımsağı da koyduktan sonra 4 yemek kaşığı kaya tuzu ekliyoruz ve sirkemizi ağzına kadar dolduruyoruz.
Not:çok doldurmayalım kapağını kapatmakta zorlanabiliriz. Sirke az ya da çok koymak tercih sıkıntısı biz bu türlü seviyoruz. Yalnızca sirkeyle yaparsanız uzun mühlet bozulmuyor ???? yemek için tez etmeyin kışa saklayın derim ne kadar beklerse o kadar hoş oluyor.
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt