Acun Ilıcalı'nın Tv8 İle İlgili Hedefleri! acun ılıcalı, acun ılıcalı haberleri, acun ılıcalı tv8 Sevgili melekler, geçtiğimiz günlerde Tv8'i satın alarak medya patronlarından biri olan başarılı program yapımcısı Acun Ilıcalı, Kanaltürk'te Cancaş Tolga Işık'a yeni sezon için hedeflerini anlattı İşte Ilıcalı'nın Tv8 ile ilgili projeleri 17508 17508 acunilicalinintv8ileilgilihedefleri5c4de9218fdfcacunilicalinintv8ileilgilihedefleri5c4de9218fdfc 200 300 acunilicalijpg17508 Acun Ilıcalı'nın Tv8 İle İlgili Hedefleri! acunilicalijpg17508 Acun Ilıcalı'nın Tv8 İle İlgili Hedefleri! İDDİALI PROGRAMLAR EYLÜL'DEKatıldığı canlı yayında konuşan Acun Ilıcalı, Haziran ayına dek Star TV'de program yapmaya devam edeceğini ve Haziran'a değin da TV 8'de iddialı programlar yapmayacağını açıkladı Eylül ayından itibaren TV 8'deki yeni projelerini ekrana süreceğini bildiren Ilıcalı, yenilenen TV8’de dizi filmler olmayacağını, lakin sitcom olacağını söyledi BIRINCIL 3 KANAL ARASINA GİRERİZÖnümüzdeki sene yılbaşına kadar birincil 3 kanal arasında olacaklarını söyleyen Ilıcalı, Aralık 2019’te birincil 3 kanaldan biri oluruz Hayatımın hiçbir döneminde televizyon kanalı satın alayım diye bir düşüncem olmadı Fakat her zaman tehlike aldım Son dönemde hissettiğim bir olaydı Kanal alma düşüncesi zamanı geldi dedim ve bunu yaptımdedi TV 8 ILK TERCİHİMDİ TV8 kanalının birincil tercihi olduğunu da belirten Acun Ilıcalı, Benim kendi programlarımı taşıyabileceğim bir yer olarak TV8’i gördüm TV8 birinci tercihimdi Allah destek etti ve birinci tercihime kavuştum Mehmet Nazif Günal ile tanışmıyordum Sağolsun Abiş Bey var, eski genel müdürü o bizi tanıştırdı Buluştuk ona nasıl bir kanal yapacağımı anlattım Hiç pazarlık yapmadık Anladı ki Acun kazandığını televizyona yatırıyor Kanalı satmayı kabul etti Teşekkür ediyorum kendisine Bir iki gün içinde kanala gideceğim Teknik direktör gibi düşün bri takıma gitse kendi ekibiyle kazanç Ben de 150 karakter ekibim var ne yapayım onları getirmeyeyim mi?şeklinde konuştu Genişletmek için tıkla
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.