Acun Ilıcalı'nın Durum Yaratan Tişörtü bu konu Acun Ilıcalı'nın giydiği kedili tişört haberine yer vermektedir Acun ılıcalı'nın ne kadar tişört giymeye meraklı olduğunu sanırım bilmeyeniniz yoktur Survivor yarışmasının çekimlerin de giydiği üzerin de kedi baskılı tişörtü ise bambaşka bir durum oldu Kedili tişörtünü beğenen beğenmeyen Acun'u Twitter da tenkit yağmuruna tuttu İşte o twitter mesajlarından bazıları sizlerle; 1548622861 1548622861 acunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c1226415acunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c1226415 acunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c1226415 İşte Acun için atılan bir takım tweetler: @KediZihni: Biz Acun'u tişörte bastırıp giysek bundan daha kötü durmaz sanırım @inbiikonuscaz: Ben bu ada konseyinde Acun'u yazdım çünkü o kedili tişörtü giydiği için Acun adadan gitmeli ve satanisler Acun'u kesmeli @ceriLevis: acun'un tişörtündeki kedi bizim sokağın kedisi minnoş bu manâlı bilgiyi paylaşmak istedimacunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt acunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt @Doganesvap: Bu Acun eksantirikacunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt
Big Grin
Tişortun gögsündeki kedi yüzü, Acun kıpraştıkça,kedi hareket ediyor gibi @benibiliyoon: Bi survivora bakiyim dedim kediye bakmaktan acuna bakamiyorum @nivranar: acun ılıcalı hayatımda gördüğüm en sevimsiz kedili içerikacunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt
Frown
@happypinnar: dahası Acun bu tshirtuyle neyi anlatmak istemiş acabaacunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt ) @nilaygozegir: Acun, sen şuanda fiilen dev bir kedisin @Yyildiiz: Hobi olarak Acun'un giydiği tişörtlere gülüyorum @suataldan: Acun'un tişört 3 boyutlu mu yahut bana mı o kadar geldi Adam tişörtte devrim yapıyor @fasulle: Bana Acun'un tshırtunden alabilecek bir babayiğit aranıyor @gulcecanturk: Acun o tişörtle nasıl böyle ciddi durabiliyor @ceraltay: Acun'un tshirtünü seven tek insanoglu olarak cok özelim bence @Badboys1907: Acun tişört çok güzeldi Iri Kedi baskısıacunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt ) @AALPHAAN: Allah'im taktim kafayi Acun'un TShirt'eacunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt Konseyi sözde bir kedi yonetioacunilicalininolayyaratantisortu5c4e1c122a151alt
Big Grin
@giancaarllo: Acun, programın sonunda üstündeki kedili penyenin kendisine tabanca zoruyla giydirildiğini açıkladı id @musmulafaruk: Aşkım uyan, salondan bi tıkırtı geldi, hırsız olmasın!? Acun'dur Acuuun! @NewZatAlpEr: Acun fazla kilolarını kapatmak için dikkati kediye çekmiş @sahyayci: Acun konustukca kedi dile gelecek diye ödüm kopuyor @stajyer: Bi' an kedi Acun'u giymiş zannettim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.