Acun Ilıcalı'dan Yasak Aşkı Şeyma'ya Twitter Yasağı Acun Ilıcalı Yasaklanmış Aşkı Acun Ilıcalıdan Yasaklanmış Aşka Yasak Herşey Acun Ilıcalı nın eşi aldatıldığını söyleyerek başlamıştıAcun da eksik değilmiş yani demek geliyor içimdenacunilicalidanyasakaskiseymayatwitteryasagi5c4e545ab6dc9alt Senin çoluğun var çocuğun var hoş bir eşin var neyine lüzum diğer bir sevgili falan filanacunilicalidanyasakaskiseymayatwitteryasagi5c4e545ab6dc9alt Pöff bu erkekleri anlamıyorumNeyse biz haberimize bakalımPeki bu Acun Ilıcalı'nın yasak aşkı şeyme kim 1548637269 1548637269 acunilicalidanyasakaskiseymayatwitteryasagi5c4e545b56c5cacunilicalidanyasakaskiseymayatwitteryasagi5c4e545b56c5c acunilicalidanyasakaskiseymayatwitteryasagi5c4e545b56c5c Acun'dan Şeyma'ya Yasak Meşhur yapımcı, Twitter'da ilişkisi için yorum yapan aşkına 'sosyal medya engeli' koydu! Subaşı, tüm hesaplarını kapattı Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı ile yaşadığı yasaklanmış aşk yüzünden tenkit oklarının hedefi haline gelen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Twitter'da patladı Subaşı, Yeter bundan böyle, konuşması gereken ben değilim Beni bakımlı bırakındedi Fakat bu açıklama, Ilıcalı'yı rahatsız etti EMIR BÜYÜK YERDEN! Sevgilisinin medyaya yansıyan açıklamalarından daha sonra Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın Twitter ve Facebook hesaplarını kapattırdı Ilıcalı, Subaşı'nın artık sosyal medyada yer almasına yasak koydu SEVGİLİYE TAŞ ATMIŞTI Hoş modacı, İlişkim hakkında konuşması gereken ben değilimsözleriyle Acun Ilıcalı'ya gönderme yapmıştı id