Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acun Ilıcalı, Haluk Levent'in derneği aracılığıyla 100 aileye 5 milyon TL'lik yardım yapacak

Acun Ilıcalı, Haluk Levent'in derneği aracılığıyla 100 aileye 5 milyon TL'lik yardım yapacak
0
82

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
acun_ilicali_haluk_leventin_dernegi_araciligiyla_100_aileye_5_milyon_tllik_yardim_yapacak_1628248299_6016.jpg

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı ilkemizde yalanan yangınla birlikte hayatını kaybedenlere yardım etmek için harekete geçti.

Günlerdir ülkemizde yaşanan yangınlar söndürülmeye devam ederken evlerini kaybeden vatandaşlar için ünlüler harekete geçti. AHBAP derneğinin yangın yerinde yardımlara başlaması üzerine son olarak ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'dan destek geldi. 

Hzegi_1628248472_2283.jpg

ACUN'DAN AFETZEDELERE 5 MİLYONLUK YARDIMI

lıcalı, günlerdir AHBAP Derneği ile afet bölgesinden vatandaşlara yardım eden Haluk Levent öncülüğünde ailelere yardım etme kararı aldı. Müjdeli haberi veren Haluk Levent, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Yangının başından itibaren istişarede olduğumuz Acun Ilıcalı ile yangın sonrası yeniden yapılacak evlerin durumu hakkında bir fikir birliğine vardık. Acun Ilıcalı, Ahbapların listeleyeceği 100 aileye toplam 5 milyon TL ilk ful eşya desteği sağlayacak. Güzel adam sağ ol" dedi.

cD1mJ_1628248487_6778.jpg

Similar threads

Survivor 2020'nin yeni bölümünde "Anlat Bakalım" oyununda sanatçı Haluk Levent dahil oluyor. Survivor'da iddialı yarışmacı Elif'in "Anlat Bakalım"daki partneri Haluk Levent olacak. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Survivor 2020'nin yeni bölümünde "Anlat Bakalım" oyununda ünlü şarkıcı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Babalar Günü paylaşımında bulunan Acun Ilıcalı, kızı Melisa Ilıcalı ile tiktok dansı yaptı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Babalar Günü paylaşımında bulundu. Kızı Melisa Ilıcalı ile Tiktok dansı yapan Ilıcalı, videosunu sosyal medya hesabında yayınladı. İşte Acun Ilıcalı ve kızının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Yaptığı yardımlarla çok konuşulan şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yangın ve sel gibi afetlerden zarar gören vatandaşlara destek olacağını açıkladı. Levent "Ahbaplar olarak bizlerin de sofrada tuzu olsun istedik" dedi. Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Günlerdir ülkemizin dört bir yanında söndürülemeyen orman yangınları hepimizin yüreğini dağladı bildiğiniz üzere. Ülkece seferber olduğumuz bu günlerde nitekim bir sanatçı üzere davranan kimi ünlü isimler de yardımımıza koştu. Alandan bir an bile ayrılmayan Haluk Levent ve AHBAPlarımıza ne kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Haluk Levent, Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli'nin altı aileye yardımda bulunduğunu açıkladı. AHBAP Derneği'nin kurucusu ve Star'da yayınlanan Haluk Levent'le Yeniden adlı yardım programınının sunucusu Haluk Levent'in yardımseverliğini artık hepimiz biliyoruz. Ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt