Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acuka Soslu Milföy Sarma Baget

Acuka Soslu Milföy Sarma Baget
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
acuka-soslu-milfoy-sarma-baget-4.jpg

Acuka Soslu Milföy Sarma Baget Tanımı İçin Materyaller

  • 5 adet baget
  • 2 dikdörtgen biçiminde milföy
Acuka için ;
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 diş sarımsak
  • 1 avuç ceviz
  • 3 kaşık zeytinyağı
  • Kimyon
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Acuka Soslu Milföy Sarma Baget Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak bagetleri 20 dakika haşlayın.
  2. Sonrasında doğrayıcıya salça, sarımsak, bir avuç cevizi, zeytinyağını ve baharatları koyarak sürülebilir bir kıvamı olana kadar karıştırın.
  3. Sonrasında dikdörtgen halindeki milföylerin üstüne bu karışımı bir hoş sürelim ve milföylerimizi uzun şerit ve bir parmak halinde dilimleyelim.
  4. Haşlanmış olan bagetlerimizi su içerisinden alıp dilimlediğimiz milföyleri bagetlerimizin etrafında dolandıralım.
  5. Bütün hepsini bu biçimde yaptıktan sonra yağlı kağıt serilmiş fırında tepsisine koyup ( isterseniz yumurta sarısı sürüp susam da ekleyebilirsiniz ) 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirelim.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt