Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Açma Tarifi

Açma Tarifi
0
75

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80

Açma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket instat maya
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yumurta sarısı (üzeri için)
Üzeri için;
  • Yumurta sarısı

Açma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yoğurma kabımıza tüm sıvı materyalleri ekleyip karıştırıyoruz.
  2. Tuz, şeker, mayayı da ekleyip 10 dk dinlendiriyoruz.
  3. Daha sonra yavaş yavaş unu ek edip ele yapışmayacak kıvamda bir hamur elde ediyoruz.
  4. Üzerini kapatıp kabarmaya bırakıyoruz.
  5. Mayası gelen hamurumuza halini verip üzerine yumurta sarısı sürüyoruz.
  6. 170 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Açma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt