Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acizden en Azize

Acizden en Azize
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Acizden en Azize cennet cennet dedikleri birkaç melek birkaç huri isteyene ver onları bana seni gerek seni Kainatın ihtişamı değin büyük olan aciziyetimieşsiz muhteşemliğin sahibi benim olamayan her şeyin sahibi ve 'ben'im sahibim olan Rahman'a sunarım Ey evvelin ve gaybın sahibi şu çirkinliklerle taraflı kainatta küçükalemimde büyük olan dünyadan olur ya benekli ama arkadaş canlısı yönelişidir kalbimim Ey büyüklüğü ile rahatlık bulduğum ve ihtiyacıma yanıt veren Samed Ey maverada kalan gönlüme pencere olan Rahman Ey her şeye gücü yeten kudret sahibiAcziyetimin lem'asıdır sana olan bu hitaplarım İmanın kor bir ateş olduğu şu ahir zamanda belki ahir ömrümdesıkıntılarla doymuş çalkantılı dünyadan Rahmetine niyaz ederim Ne sana değerinde kul olduk şayet nede habibine değer ümmet Lakin yolundayız inş u tealaÜmitsiz değiliz ey rahmanı kerimHz ömer misaliCennete bir kişi girecekdendiğindi süre o ben miyim?diyecek değin umutlu Cennete bir birey girecekdendiğinde ben miyimdiyecek dek korkak ve günahkarızRuhumun medcezirlerinin durulduğu en sakin limanşu dağdağlı dünya harbinde sığındığım tek yer sensin RabbimNamazım miracım namazım huzurun(M) diyorum ve tenefüsüm diyorum Pencere acıyorum günahlarımdan sana içten Günahlarımı affıma delil sunuyorum Efendimizinbenim şefaatim ümmetimden büyük günahları olanlaradırhadisini senin sevgilinin sözünü elime kılavuz yapıyorumBiliyorum yaptıklarım ne beni cehennemden kurtarır nede cennete layık bir ışık halkası sokar Girersem cennetine fazlından lutfundanuzak kalırsam azabından; o da senden biliyorum birde seni görmeyi o kadar çok istiyor ama ruhum çünkü yalnız nurundur ruhları nurlandıran yalnız senin rızandır en yüksek makam ne cennet sevdası ne cehennem korkusu yalnız rızan ya rab! yunus vardı; cennet cennet dedikleri bir kaç köşkle bir kaç huri isteyene ver sen onlarıbana seni lüzum seniolamadık ola ki senin aşkınla yanan bir gül senin aşkınla bakan bir göz ve senin aşkınla yaşamış bir can Şu günahlarla çevrili dünyada olmadık dimdik yenilgilerimiz oldu bazen ve leziz kandırmalarımızFakat göz yaşlarımız varRabbim azabından korkup ta sana sığındığımız birde kurak gönüllerimiz biliyorum rabbim suçluyum günahlara karşısında susamışları görüp te sessiz kalışımla ilmini hakkıyla alamadığımla eksik ibadetlerim ve nice kusurlarımla suçluyum! Lakin şu anda hicret ediyorum Rabbim şu lekeli dünyadan merhametine şu benekli dünya gurbetinden sılaı Rahmana gözleri idrakleri kapalı olan şu dünyada bende âmâ ve şuursuzca gurbeti bilemedim gurbetim senden ıraklık gurbetim huzura olan uzaklığım2gurbet ele düştüm' türküleri senin gurbetini hatırlatmalıydı bilemedim Gurbetteyim rabbim 'gurb' etindeyimnazım niyazım sana Her lahza dilim sana söyler sana sığınır günahlarımla affına geldim cahilim ilmini isterim habersizim geleceğimi sana havale ederim Ya Rab! kusurumu affet Beni kendine kul kabul et Emantini kabz etmek zamanına değin beni Emanetin de belirli eyle(amin)Acizden En Azize  

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt