Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acısını cekmek ne demek

Hoş geldin! baates tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Acısını cekmek ne demek
0
218

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Acısını cekmek anlamı, Acısını cekmek nedir, Acısını cekmek deyimi

Acısını cekmek deyiminin anlamı

Acısını cekmek: Yapılan yanlış bir işin doğurduğu sıkıntı ve uzuntuyu yaşamak anlamındadır
Kestiğim o ağacın hala acısını cekiyorum

Similar threads

Acı cekmek (duymak) anlamı, Acı cekmek nedir, Acı cekmek deyimi, Acı cekmek deyiminin anlamı Acı cekmek (duymak): 1 Ağrı, sızı duymak anlamındadır Kazadan sonra cok acı cekti 2 Uzulmek, uzuntu icinde kalmak anlamına da gelir Eşini kaybedeli on yıl oldu ama o hala acı cekiyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Akşamı iple cekmek anlamı,Akşamı iple cekmek nedir,Akşamı iple cekmek deyimi Akşamı iple cekmek : Gecenin olmasını sabırsızlıkla beklemek Ne guzel bir ziyaret olacak Akşamı iple cekiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Kabir azabı cekmek deyiminin anlamı Kabir azabı cekmek sozunun acıklaması Kabir azabı cekmek Cok sıkılmak, eziyet cekmek Kabir azabı cekmeye daha ne kadar devam edeceğiz
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Akıntıya kurek cekmek anlamı,Akıntıya kurek cekmek nedir,Akıntıya kurek cekmek deyimi Akıntıya kurek cekmek: Olmayacak, gercekleşmeyecek bir iş uğrunda boşuna caba sarf etmekDesene boşuna kurek cekmişiz
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Ağzının kokusunu cekmek anlamı, Ağzının kokusunu cekmek nedir,Ağzının kokusunu cekmek deyimi Ağzının kokusunu cekmek : Bir kimsenin dayanılmaz, cekilmez tutum ve davranışlarına katlanmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt