Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acılı Ezme

Acılı Ezme
0
136

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet kuru soğan
*2 adet yeşil biber
*2 adet domates
*2 diş sarımsak
*10 dal maydanoz
*10 dal dereotu
*Yarım demet taze nane (Ben kuru nane kullandım)
*1 çorba kaşığı biber salçası
*1 tatlı kaşığı kekik
*1 dere kaşığı karabiber
*1 nehir kaşığı*pulbiber
*Yarım limonun suyu
*1 akarsu bardağı zeytinyağı

Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Merhabalar,
Şu asıl değin acılı ezmeyi hep dışarıya yediğim için evde sınamak baht olmadı Eşimde çok sevdiği için evde yapmaya karar verdim
Soğan, biber, nane, maydanoz ve dereotunu rondodan geçiriniz
Süzgüde suyunu süzünüz Siz isterseniz domatesi rondodan geçiriniz ya da ufak küçük bıçakla kesiniz
Tüm malzemeleri karıştırınız
Üstüne biber salçasını, tuzlu (Salçam tuz olduğu için tuzlu kullanmadım), öteki baharatları, limon suyunu ve zeytinyağını ekleyiniz
Servis tabağına alınız
SIHHAT OLSUN

Similar threads

Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kuru soğan *2 adet yeşil biber *2 adet domates *2 diş sarımsak *10 dal maydanoz *10 dal dereotu *Yarım demet taze nane (Ben kuru nane kullandım) *1 çorba kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı kekik *1 çay kaşığı karabiber *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Acılı Domates Ezme Tarifi İçin Malzemeler *3 adet domates *2 tane yeşil sivri biber *23 diş sarımsak *Yarım demet maydanoz *23 dal yeşil soğan *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 tatlı kaşığı nane *2 çay kaşığı pul biber *1 adet limon suyu *34 yemek kaşığı zeytinyağı *1 çay kaşığı tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *4 adet orta boy domates *1 adet orta boy soğan *2 diş sarımsak *1 tane ufak salatalık *1 tane kırmızı biber *2 3 tane yeşil sivri biber *Maydanoz *1 tepeleme tatlı kaşığı domates salçası *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı sirke *Göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 adet soğan *2 diş sarımsak *4 adet sivri domates *56 dal maydanoz *2 tatlı kaşığı pul biber *Tuzlu *1 tatlı kaşığı sirke *Yarım çay bardağı zeytinyağı Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Soğanı rondodan çekip suyunu sıkıyoruz, bir kaseye alıp üstüne iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler *1 tane domates *2 tane sivri biber *2 tane kapya biber *2 diş sarımsak *1 tane kuru soğan *56 dal maydanoz *1 çay kaşığı nane *1 çay kaşığı isot *2 yemek kaşığı nar ekşisi *1 yemek kaşığı elma sirkesi *2 yemek kaşığı zeytin yağ *Tuz Acılı Ezme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt