iltasyazilim
FD Üye
Acılı Ezme Turşu Tarifi İçin Malzemeler
*250 gram cin biber
*5 diş sarımsak
*2 adet kırmızı biber
*500 gram havuç
*1 demet maydanoz
*2, 5 kg domates
*3 yemek kaşığı kaya tuzu
*1 su bardağı üzüm sirkesi
*1 çay bardağı zeytinyağı
Acılı Ezme Turşu Tarifi Yapılışı Cin biber, sarımsak, kırmızı biber, havuç, maydanoz ve kabukları soyulan domatesler mutfak robotundan geçirilir Geniş bir kaba alıp içine tuz, sirke ve zeytinyağı eklenip karıştırılır ve kavanoza 1 parmak eksik kalacak şekilde koyulur ve buzdolabında 3 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
*250 gram cin biber
*5 diş sarımsak
*2 adet kırmızı biber
*500 gram havuç
*1 demet maydanoz
*2, 5 kg domates
*3 yemek kaşığı kaya tuzu
*1 su bardağı üzüm sirkesi
*1 çay bardağı zeytinyağı
Acılı Ezme Turşu Tarifi Yapılışı Cin biber, sarımsak, kırmızı biber, havuç, maydanoz ve kabukları soyulan domatesler mutfak robotundan geçirilir Geniş bir kaba alıp içine tuz, sirke ve zeytinyağı eklenip karıştırılır ve kavanoza 1 parmak eksik kalacak şekilde koyulur ve buzdolabında 3 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz