Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acılı Ezme Turşu

Hoş geldin! rozenna11 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Acılı Ezme Turşu

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Acılı Ezme Turşu Tarifi İçin Malzemeler

*250 gram cin biber
*5 diş sarımsak
*2 adet kırmızı biber
*500 gram havuç
*1 demet maydanoz
*2, 5 kg domates
*3 yemek kaşığı kaya tuzu
*1 su bardağı üzüm sirkesi
*1 çay bardağı zeytinyağı

Acılı Ezme Turşu Tarifi Yapılışı Cin biber, sarımsak, kırmızı biber, havuç, maydanoz ve kabukları soyulan domatesler mutfak robotundan geçirilir Geniş bir kaba alıp içine tuz, sirke ve zeytinyağı eklenip karıştırılır ve kavanoza 1 parmak eksik kalacak şekilde koyulur ve buzdolabında 3 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt