iltasyazilim
FD Üye
Acılı Ezme Tarifi İçin Malzemeler
*2 adet domates
*2 adet sivri biber
*1 adet soğan
*4 diş sarımsak
*yarım çorba kaşığından biraz fazla biber salçası
*tuz
*nane
*kırmızı pul biber
*zeytin yağı
*yarım limon veya nar ekşisi
Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Domatesleri ve biberleri küçük küçük doğrayın*Daha sonra soğanı ve sarımsağı da küçük bir şekilde doğrayarak domateslerin içine ilave edin*İsteğinize göre onları robotta çekebilirsiniz ben biraz çektim*Daha sonra bir kaba boşaltıp içine salça, tuz, nane, kırmızı pul biber ve zeytin yağını koyup salça kayboluncaya kadar karıştırdım*İster elinizle yapın ister kasıkla ama elle daha güzel oluyor*Yarım limon veya nar eksisi katarak servis yapabilirsiniz*Tuz, nane, pul biber ve yağı göz kararı koydum*Afiyet olsun
*2 adet domates
*2 adet sivri biber
*1 adet soğan
*4 diş sarımsak
*yarım çorba kaşığından biraz fazla biber salçası
*tuz
*nane
*kırmızı pul biber
*zeytin yağı
*yarım limon veya nar ekşisi
Acılı Ezme Tarifi Yapılışı Domatesleri ve biberleri küçük küçük doğrayın*Daha sonra soğanı ve sarımsağı da küçük bir şekilde doğrayarak domateslerin içine ilave edin*İsteğinize göre onları robotta çekebilirsiniz ben biraz çektim*Daha sonra bir kaba boşaltıp içine salça, tuz, nane, kırmızı pul biber ve zeytin yağını koyup salça kayboluncaya kadar karıştırdım*İster elinizle yapın ister kasıkla ama elle daha güzel oluyor*Yarım limon veya nar eksisi katarak servis yapabilirsiniz*Tuz, nane, pul biber ve yağı göz kararı koydum*Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.