Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acılı Ekmek

Acılı Ekmek
0
46

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
acili-ekmek-1.jpg

Acılı Ekmek Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket toz maya
  • Aldığı kadar un
Harcı için;
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) adet orta uzunluğu kuru soğan
  • 1 adet rendelenmiş domates
  • 2 yemek kaşığı pul biber (acısını siz ayarlayabilirsiniz.
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 fincan sıvı yağ

Acılı Ekmek Tanımı Yapılışı

  1. Bütün gereçleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edelim ve mayalanmaya bırakalım.
  2. O sırada harcını yapalım, mayalanan hamurumuza minik bazlama formunu veriyoruz.
  3. Yağladığımız tepsiye dizip üstüne de harcımızdan döküyoruz.
  4. Üzerine susam döküp 180 derecede pişiriyoruz.
Afiyet olsun????????
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt