Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

açılar ve kesirler

açılar ve kesirler

Similar threads

Çemberde Açılar Ve Yaylar konu anlatımı Çemberde Açılar Ve Yaylar hakkında Çemberde Açılar Ve Yaylar Konu: Çemberde Açılar ve Yaylar Önceki konularımızda açılar konusunu doğrular üzerinde işlemiştik Buradan açılarla ilgili bazı esas bilgilerimiz var Peki açıları gösterirken bir yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Gezegenler arası ilişkiyi çakmak için, ilk önce biribirlerine göre manzara açılarını koyulmak gerekir Çünkü etki, gezegenlerin dizilmeleri esnasında, aralarında emin bir açı varsa meydana gelir Açılar kişiliğimizi ve kalıbımızı yaratıcı kuvvetlerin birbirleriyle olan ilişkileridirBunun doğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
2019 Yılı Aslan Burcu Yorumu Aslan Burcu Yorumu 2019 Satürn 20052007 yıllan aralarında burcunuzdayken olasılıkla gelişiminizi sınırlayan ve bir noktaya toplayan ciddi kararlar edinmek zorunda kaldınız Acilen seçtiğiniz yol önünüzde kollara ayrılıyor; başarılarınız ve başarısızlıklarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Yardım Edin Lütfen Türkçe Ödevimiz 6'ya GidiyorumVe Pazartesi Gününe Kadar Zamanım Var ACİİL!!! dddd Cevap: teknoloji ve insan kompozisyon Teknoloji, bilimin teknik yönden ilerlemesidir İnsan aklını ve hayatını desteklemek için kesintisiz gelişmektedir Teknolojinin geçmişten bugüne dek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadaşlar C&C 3 Tiberium Wars oynarken durup dururken beni atıyor cnc3gamedat hatası veriyor veriyor Baktım forumlara başkalarında da var bazı kişiler çözüm yazmış ayarlar bölümünden shade detail medium a getir diye ama benim hep öyleydi ve hata veriyor ne yapmam gerekli bilemiyorum lütfen biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt