Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

açılamıyorum takviye edin :(

açılamıyorum takviye edin :(
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhaba
Ben 15 yaşındayımKızla aynı okuldayızArada göz göze geliyoruzO farklı sınıfta o yüzden cok karşılaşmıyoruz lakin arada o bizim sınıfa uğruyor arada ben Bahçede karşılaşıyoruz bazendeİyi kötü muhabbetimiz var merhaba merhaba lakin daha fazla açılamıyorum normalde kızların yanında cok hoş konuşurum lakin o gelince dilim tutuluyorKelimeler dilimde kalıyor bildirmek istediklerimi söyleyemiyorum
Ne yapmalıyım? ne gibi konular açmalıyım? onun yanında nasıl davranmalıyım??

Similar threads

Ilk Önce herkese merhaba Bir kız var yaklaşık 2 yıldır tanışıyoruzlise 1 de fazla ilgili olmadımşimdi lise 2 deyim yolarımız farklı diim fakat benzer okuldayız o tm ben say oldumlise 1 in sonlarına doğru ilişkilerimiz arttı ağır ağır hoşlanmaya başladımlise2 dede o kadar anlamsız bırakmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Merhaba 2019 üyeleri ben 7sınıfa gidiyorum 2 dönemden beri sevdiğim bir kız vardı onla çıkmak istiyordum lakin utangaçlıktan konuşamadım nese fakat bundan böyle beni tanıyor acilen o kızı etkilemek için nasıl davranmalıyım ? nasıl giyinmeliyim ? nasıl cool olurum ? ve nasıl yakışıklı olurum ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar iyi günler Ben dokuzuncu sınıfa gidiyorum kız on Yaklaşık bir ay önce bir site aracılığıyla anonim olarak konuşmuştum İsmimi söylemediğimden yeteri dek ilgisini çekmiştim Ama bir terslik oldu ve bir ay okula gidemedim, yani kızla konuşamadım Çarşamba ve perşembe günü yine anonim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Herkese merhaba , Arkadaşlar olayı şöyle özet olarak anlatayım: Bizim sınıfta bir kız varBen geçen seneden beri ondan hoşlanıyorum lakin söyleyemiyordumBu yıl bizim sınıfa geldiVe son 3 haftadır derin ve etkileyici bir bakışma var aramızdaBu herhangi birinin birisine baktığı göz değilÇok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
merhaba ben 96 dogumlu bi gencim 9 sınıfa gidiyorum bir kızdan hoşlandım oda 10 sınıfa gidiyo bizim emrindeki sınıfımızda böylece tanımıyorum kızı tenefüslerde filan bakışıyoduk bi ara bakarken kapıya çarptım arkadaşlar dedi noluyo sana filn dedi biri anladı kardeş seviyosan git konus dedi bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt