Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acil On-Boardmı ?

Acil On-Boardmı ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Değerli arkadaşlar ekran kartım kötü ama sistem özelliklerim iyi ondan ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum ama onboard olayı fln varmı pc markan CasperNirvana değiştirebilirmiyim ?

Similar threads

Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Arkadaşlar Ben Yeni Bir Ekran Kartı Almaya Karar Verdim Eski Kartım FX5500 Ve Artık Tarihi Eser Oldu Sayılır Bana 80 Liraya Kadar Tavsiye Edebileceğiniz Ekran Kartı Varmı Çok Özellikli Olmasına Gerek Yok 512'lik Olsun Ama İyi OlsunYani Bir COD4'ü Sorunsuz Oynatsın+ PC Özelliklerimde Bunlar Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Merhaba Değerli FrmTr Arkadaşlarım Dün Pc'me Format Attırdım, Bu Güne Kadar Karşılaşmadığım Bir Hata Ne Kadar Driver Var İse İndirip Denedim Yalnız Yine Sonuç Alamadım Pc'm de Ekran Kartı Yoktur Muhtemelen Onboard Ekran Kartı(pc den fazla anlamam) ALDIĞIM HATA PC AÇILDIGINDA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Merhaba Değerli FrmTr Arkadaşlarım Dün Pc'me Format Attırdım, Bu Güne Kadar Karşılaşmadığım Bir Hata Ne Kadar Driver Var İse İndirip Denedim Yalnız Yine Sonuç Alamadım Pc'm de Ekran Kartı Yoktur Muhtemelen Onboard Ekran Kartı(pc den fazla anlamam) ALDIĞIM HATA PC AÇILDIGINDA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt