Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acıklatma Nedir

Acıklatma Nedir
0
137

Similar threads

Affeylemek kelime anlamı nedir Affeylemek kelimesi ne demek Affeylemek kelimesinin anlamı affetmek, bağışlamak, mazur gormektir Ornek cumle: Bir hata yaptım kabul ediyorum lutfen sende beni affeyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
264
Acıklatmak Ne Demek Acıklatmak Nedir Anlamı Acıklamasını sağlamak bir şeyi acıklatmak Acıklamasını sağlamak anlamına gelir i durum ekiyle kullanılan fiil, e durum ekiyle kullanılan fiil
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Acıklanmak Ne demek Acıklanmak kelimesinin anlamı Acıklanmak Nedir Acıklama işi yapılmak, izah edilmek, ifşa edilmek Acıklanmak ornek cumle: İptal kararları gerekcesi yazılmadan acıklanamaz
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Acıkgozluluk Anlamı Nedir Acıkgozluluk Ne Demek Acıkgozluluk ; Acıkgoz olanın durumu, acıkgoze yakışacak davranış Uyanık davranarak cıkar sağlayan, imkanlardan kurnazca yararlanmasını bilen, cingoz, uyanık, kurnaz ornek cumle Adam acıkgozluluk yapıp işi bizden once kaptı
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Acık Ordugah Anlamı Nedir Acık Ordugah Ne Demek Acık Ordugah: acıkta(kırda,acık havada) konaklayan ordunun konaklama yeri anlamındadırordunun savaş sırasında kapladığı alan Ornek cumle: Komanova'ya giden derenin icinde ordugah kurduk O Seyfettin
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt