Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Acık lisede devamsızlık hakkı kac gundur

Acık lisede devamsızlık hakkı kac gundur
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Acık lisede devamsızlık ne kadar kac gun devamsızlık yapılabilir

Yuz yuze eğitimde derslere devam zorunludur Okulun eğitimoğretime acık olduğu donem icinde, her ders icin oğrencinin 14 (% 25) oranında devamsızlık hakkı vardır Bu devamsızlık suresini gecen oğrenci o dersten devamsızlıktan kalmış sayılır

Mesleki Acık Oğretim Lisesi oğrencisi kendi devamsızlığını kendi takip etmek zorundadır

Oğrenci her donem okulumuza gelerek yeni doneme devam edeceğini bildirmek ve kayıt yenilemek zorundadır Kayıt yenilemeyen oğrencilere o donem icin ders verilmez

Yuz yuze eğitimoğretim orgun eğitim ile başlar Bu tarihten sonra okulumuza gelen oğrencilerin gecen sureleri devamsızlıktan sayılır

Similar threads

Açık lisede devamsızlık ne kadar kaç gün işe gelmeme yapılabilir Yüz yüze eğitimde derslere devam zorunludur Okulun eğitimöğretime açık olduğu dönem içinde, her ders için öğrencinin 14 (% 25) oranında devamsızlık hakkı vardır Bu işe gelmeme süresini geçen öğrenci o dersten devamsızlıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Liselerde eğitim kurallarına yenilikler geldi sil baştan değiştirilen yeni lise kurallarını merak eden oğrenciler aşağıdaki yazımızda Liselerde yapılan değişiklikleri ana başlıkları ile oğrenebilirler ALT :wwwupluploadsliselerdekidegiisklikler13362liselerdekidegiisklikler13362ALT Zorunlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Eokul nedir? Eokul sitesinden nasıl yararlanılır? Eokul sisteminden neler oğrenilir? eOkul Veli Bilgilendirme Servisi, resmi ve ozel ilkoğretim okullarında okuyan oğrencisi bulunan veliler icin hazırlanmıştır Sisteme girildiğinde aşağıdaki bilgiler oğrenilebilir: * Duyurular: Okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Sınıfta kalan lise oğrencisine 4 yeni sınav hakkı Lisede sınıfta kalan oğrenciye 4 ek sınav 2019 Lisede Kalana ek sınav hakkı getirildi Ortalama yukseltme ve sorumluluk sınavlarında da başarılı olamayan oğrencilere 4 dersten ek sınav hakkı verildi Genelge; Genelgeye gore, Eylul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
images2019aiokayitlarinezaman5af9d39ec5d7a 2019 Acık İlkoğretim Okulu Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Acık İlkoğretim Okulu 20192019 EğitimOğretim Yılı III Donem yeni kayıt işlemleri 7 Mayıs 2019 – 01 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır Yeni Kayıt işlemleri, Oğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt