Acı Sozler, Acı Mesajlar 2019
Sevgiliye soylenecek acı sozler acı ayrılık mesajları ayrılıkla ilgili soylenen kısa acı sozler sizlerle
Kalbim seni unutacak kadar adiyse elleri Onu parcalayacak kadar asildir
Bakma bu kadar huzunlu şeyler yazdığıma ben hep gulerim ve gulerken kimse yalan olduğunu anlamaz
İnsan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki
Seni seviyorum diyenin aşkından şuphe et Cunku; Aşk sensiz ve dilsizdir
Gozlerinde hayat bulur gozlerim hepseninle olmak ister kalbim
Neden sevgililer gunu var da yalnızlar gunu yok? Biz daha kalabalığız
Birini unutmak zorundaysanızz bunu sindire sindire yapınn cunki aklın zamansız oldurdukleri yurekte amansız dirilirr
Seni seviyorum diyen dillere değil, senin icin ağlayan gozlere inan
Her bir yaranın merhemi bulunur! Dertler ceke ceke kader unutulur!
Ecelle sozlu kaderle nişanlıyız! Tesadufen doğduk ama yaşamak zorundayız!
Oyle Buyumuş Ki İcimizdeki Yalnızlık; Sevilmeyi Beklerken, Beklemeyi Sevmişiz…
Yalan dunyanın ipine takılmışız, kurtulalım derken hep dolanmışız!
Bana yaşattıklarının hepsini inşallah sen de bir gun yaşar ve beni o zaman anlarsın
Kimseyi gozyaşlarınızı yorganın altında pijamanızın koluyla silecek kadar sevmeyin
Masada birakilmis cay gibiyim gittikce soguyorum hayattan
dedimya guzelim kaybolmuşum hayalle gerceyin arasında senmisin yoksa sevgin mi anlamadım cunku sen gayet rahat, dertsiz, tasasız uyuyorsun yuklemişsin derdini tasanı
Ne cok isterdim bir atkı olmayı uşuduğunde boynuna sarılmayı benimki de hayal işte
Şu dunyada iki tane kor gordum biri biri seni sevipte gormeyen sen biride senden başkasını gormeyen ben
Ben Senin İcin Olmeyi Değil Yaşamayı Goze Almışken Gittin Zalim
Opuşmenin aşk sanıldığı bu devirde yanlızlığımla gurur duyuyorum
Sen Bir guLsun, Seni koklamak istedim, benim olmanı istedim, dikenlerinle hayatımı aldın canımı acıttın
Ey sevgili sen nereden bileceksin ki her gece seni silahımın jarjorune doldurup defalarca yureğime sıktığımı Soyle nereden bileceksin?
O gitti bir daha donmez artık Bilmez acı cektiğimi, bilmez onsuz hayallerde yaşadığımı, bilmez yuzumdeki gulucuklerin sahte olduğunu
Sevenler değer bilseydi eğer bu dunya cennet olurdu guzelim
Ne ettik, ne gorduk şu fani dunyada Kotulukten gayri?
Erkeklerin kalbi pazar gibidir giren cıkan belli olmaz Kızların kalbi mezar gibidir giren birdaha cıkmaz
Sevgiliye soylenecek acı sozler acı ayrılık mesajları ayrılıkla ilgili soylenen kısa acı sozler sizlerle
Kalbim seni unutacak kadar adiyse elleri Onu parcalayacak kadar asildir
Bakma bu kadar huzunlu şeyler yazdığıma ben hep gulerim ve gulerken kimse yalan olduğunu anlamaz
İnsan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki
Seni seviyorum diyenin aşkından şuphe et Cunku; Aşk sensiz ve dilsizdir
Gozlerinde hayat bulur gozlerim hepseninle olmak ister kalbim
Neden sevgililer gunu var da yalnızlar gunu yok? Biz daha kalabalığız
Birini unutmak zorundaysanızz bunu sindire sindire yapınn cunki aklın zamansız oldurdukleri yurekte amansız dirilirr
Seni seviyorum diyen dillere değil, senin icin ağlayan gozlere inan
Ecelle sozlu kaderle nişanlıyız! Tesadufen doğduk ama yaşamak zorundayız!
Oyle Buyumuş Ki İcimizdeki Yalnızlık; Sevilmeyi Beklerken, Beklemeyi Sevmişiz…
Yalan dunyanın ipine takılmışız, kurtulalım derken hep dolanmışız!
Bana yaşattıklarının hepsini inşallah sen de bir gun yaşar ve beni o zaman anlarsın
Kimseyi gozyaşlarınızı yorganın altında pijamanızın koluyla silecek kadar sevmeyin
Masada birakilmis cay gibiyim gittikce soguyorum hayattan
dedimya guzelim kaybolmuşum hayalle gerceyin arasında senmisin yoksa sevgin mi anlamadım cunku sen gayet rahat, dertsiz, tasasız uyuyorsun yuklemişsin derdini tasanı
Ne cok isterdim bir atkı olmayı uşuduğunde boynuna sarılmayı benimki de hayal işte
Şu dunyada iki tane kor gordum biri biri seni sevipte gormeyen sen biride senden başkasını gormeyen ben
Ben Senin İcin Olmeyi Değil Yaşamayı Goze Almışken Gittin Zalim
Opuşmenin aşk sanıldığı bu devirde yanlızlığımla gurur duyuyorum
Sen Bir guLsun, Seni koklamak istedim, benim olmanı istedim, dikenlerinle hayatımı aldın canımı acıttın
Ey sevgili sen nereden bileceksin ki her gece seni silahımın jarjorune doldurup defalarca yureğime sıktığımı Soyle nereden bileceksin?
O gitti bir daha donmez artık Bilmez acı cektiğimi, bilmez onsuz hayallerde yaşadığımı, bilmez yuzumdeki gulucuklerin sahte olduğunu
Sevenler değer bilseydi eğer bu dunya cennet olurdu guzelim
Ne ettik, ne gorduk şu fani dunyada Kotulukten gayri?
Erkeklerin kalbi pazar gibidir giren cıkan belli olmaz Kızların kalbi mezar gibidir giren birdaha cıkmaz