Acı çeken kalbi kırık nickler ağlamaklı nickler acıklı nickler sözler 2010 2010 olmakla ilgili sözler Acı çeken morali bozuk ve gözü yaşlı olan cümbür cemaat için msnde ruh halini yansıtabileceği duygularını anlatabileceği nickler Ufukta doğuyorsun yavaş yavaş ve batıyorsun her gün oysa gibi her gün benzer tekkerrürü yaşıyorsun kalbim Yarim, yüreğimin dilsiz acısı ya git iyice ya da kal gönlümde ölene dek Hayallerimi bulutlara yüklüyorum, Yağmur olup üstüne yağsın diye Özlemimi rüzgara bırakıyorum, Saçlarına dokunup hasretimi dindirsin diye yüreğimkanayan bir yaz gecesi düşlerim… tamamlanmamış bir yaz fırtınası kapanmışım terkisine simsiyah susarsa yüreğim susar parçalanır olanca öcüyle Yüreğinde bir cümlelik yerim var mı? Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ama kimse görmüyor,göremiyor Ve Sessiz Çığlığımases vereceğin ogünü bekliyorum Ne susturabilir ama beni içimden taştıysa bir defa, daha da mutluyum acilen boyumu aştım ben bu kere Dışarda bekliyor dünya şu kapının ardında, sırtımdan yükünü attım Sensizde dönüyor dünya hayata geç kalmaktan korkarken sen, içinde sen olmayan tek dakikayı harcamaktan korkuyorum ben!!! defalarca birşeyler kopmuştu hayatımdan Bir şeyler koparmıştım hayattan ve bir şeyler koparıyordu acilen beni hayattan bir gun gelip cattıgnda bilegimi kesecek bıcak lakin tek damla kan akmayacak! gec kalınms yeni bi baslngıc sonmdan dogan basLngc bu! ** acı ceksem de alısacagm tuza mupteladır yaralarm kalabalıga karisacagm fakat terketmeyecek korkularm Bakmayın beni görmeyin aranızda değilim bu aralar Bedenim yanınızda ola ki fakat beynim çok uzak bqnlerde bnde bı haLLer war kndımı tanıyamıormkarnım aç boqazm kuru odam bna kuytu qelıyor lakin bn çk mutLuym (!) açıp bktm kaLbme br ısm kaznmıs kmseLere anLatamazmısımdönüp bktm aynaya qozlerm yasarmıs bıde derLer aqlayamazmısım ^^hayaLLerın yk oLana değin qeL yda kefen qiyip sni qömecekLer ac qozlerını ac qozlerını niçin cocuk suratındakıLer ndn ! sabrı öqütLer zamnoysa o'dur durmayan bn bekLerım de zamn bekLemezkı bni