Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Acemi Er Nedir

Acemi Er Nedir
0
146

Similar threads

Acemi Er Kime Denir Deneyimsiz Er Ne Demek Deneyimsiz Er Askere yeni alınan ve eğitim dönemini henüz tamamlamamış er demektir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Hangi İllerde Acemi Birliği Vardır Acemi Birliği Var Olan İller Hangileridir İzmir Narlıdere Er Eğitim Alayı İzmir Bornova Jandarma Er Eğt İzmir Gaziemir Ulaştırma İzmir Seferhisar Muharebe Manisa Batıkışla, Alaşehir, Kırkağac Komando ve Doğukışla Sivas Temeltepe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Turkiyedeki Acemi Birlikleri Listesi Acemi Birlikleri nerede var İzmir Narlıdere Er Eğitim Alayı İzmir Bornova Jandarma Er Eğt İzmir Gaziemir Ulaştırma İzmir Seferhisar Muharebe Manisa Batıkışla, Alaşehir, Kırkağac Komando ve Doğukışla Sivas Temeltepe Isparta Eğirdir Dağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
Turkiye Genelindeki Acemi Birliklerinin Listesi Turkiyede bulunan ve askerliğin ilk ayında temel eğitimlerin alındığı acemi birlikleri şunlardır: 3 Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı AfyonKarahisar 15 Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Amasya 3 Piyade Eğitim Tugayı Komutanlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Acemi Caylak Deyiminin Acıklaması Acemi Caylak Ne Demek Acemi Caylak Kime denir Acemi Caylak Neye Denir Acemi Caylak Toy, tecrubesiz, beceriksiz kişiler icin kullanılır Ornek : “Acemi caylağa bak hele! Sen mi tamir edeceksin o saati?
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt