Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AC3SP.exe ve AC4BFSP.exe Hatası Yardım Edin...

AC3SP.exe ve AC4BFSP.exe Hatası Yardım Edin...
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Assassin's Creed 3 ve 4'ü oynayamıyorum! Şu iki hata yüzünden Her şeyi denedim: Ekran Kartı Güncelleme, Yönetici Olarak Çalıştırma, Uyumluluk Sorunu Giderme Hiçbiri çalışmadı Böyle giderse Unity'yi de oynayamayacağız herhalde : Lütfen yardım

Similar threads

arkadaşlar ati radeon hd4850 ekran kartım var ama bf3 ü bi türlü kasmadan oynayamıyorum her yolu denedim olmadı şu game booster falan onu da indirdim oda olmadı bilen yada aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar lütfen yardım edebilirmi Çözünürlüğü falanda düşürdüm ama yok low da bile kasıyor oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Gta San Andreas'a modlar yükledim ama ne olduysa 10 dakka oynamadan gtasaexe çalıştırmayı durdurdu hatası çıkıyor Her şeyi denedim uyumluluk ayarlarını yaptım yönetici olarak çalıştırdım sistemden dep ayarlarını yaptım internette gördüğüm çözümü denedim(rockstar games klasörünün içine gta san...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
http:img263**************img2638720jpegtn Pepitu yeni konu: Lan oyun sorunları ve çözüm önerileri için tıklayınız Lan oyun oynama ile ayrıntılı bilgi için tıklayınız Forumda takip ettiğim kadarıyla Assassin's Creed: Brotherhood ile ilgili sorunlar genel olarak ortak sorunlar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arkadaşlar Call of duty ghost kurulumu yapraken şöyle bir hata alıyorum url Bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar aslında ilk başta çalışmayı durdurdu hatası alıyordum şimdi ise bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin (Bu arada yönetici olarak da çalıştırdım uyumluluğu da değiştirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , malum pes 2019'de korsan oyunların piyasa da artması ve bunun getirdiği sorunlara elimden geldiği kadarıyla çözümler üretmeye çaba gösterdimÖncelikle Korsan olan oyunlardan bahsedeyim ; Sitemizin ülkemizdeki oyunseverlerin sayısı oldukça fazla ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt