Genelde açken açlığımızı bastırmak için yada sağlıklı ve yardımcı olduğunu düşündüğünüz vitaminler, zamansız tüketildiğinde sağlığınızı negatif yönde etkileyebiliyor id Gad300250Muzlu yoğurt Bir Takım diyetisyenler Sabahları muzlu yoğurt yemenin kardiyovasküler rahatsızlıklara sebebiyet verebileceğini öne sürüyor Hem aç karna tüketildiğinde yoğurt faydalarını kısmen kaybediyorPortakal Aç karna tüketildiğinde portakal gastrit veya alerjik reaksiyonlara sebep olabilirHurma ve domatesDoğru bilinenin aksine hurma ve domates aç karna tüketildiği zaman mideyi rahatsız ediyorŞekerAç karnına tüketilen şeker, kana şipşak karıştığından kan şekerini aniden yükseltir ve bir fazla hastalığı beraberinde getirirBitmiş et Tamamlanmış etlerin kanser riskini artırdığı gibi mideyi de rahasız etmesş nedeniyle yalnızca sabahları değil, her öğünde tamamlanmış etlerden uzak durmak gerekiyorAsitli içeceklerGünlük yaşantımızda sınırlama getirmemiz gereken asitli içecekleri açken içmekten kaçınmakta fayda vardır Bunun vücudunuza zararı ise pankreasın gereken insülin seviyesini ölçemeyeceği için kan şekerinde çoğalma görülebilmektedir Bu bununla beraber asitbaz dengesini de bozabilir Bu açıdan aç karnına sabahleyin gazlı meşrubat içilmemesi daha dürüst olacaktırBaharatlarYemeklere lezzet atamak konusunda oldukça etkili olan baharatları aç karnına tüketmek oldukça zararlıackarninatuketilmemesigerekenyiyecekler5c43e5912d8e5jpegBu besinler çok ivedi acıktırıyor