Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ac black flag save sorunu

Ac black flag save sorunu
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba Sayın ForumTr Üyeleri (son derece resmi giriş) ben Ac BLack fLag oynarken %5 e kadar geldim sonra oyundan çıktım girdim %3 te kalıo (tekrar denendii) sizin çözümleriniz varmıdırf? yardımcı olana teşekkürlerFVFV

Similar threads

Kafam çok karışık sevgili okurlar; genelde bir oyunu oynarken ilk 3-4 saatte sevip sevmediğimi anlar, nasıl inceleyeceğimi de kabaca kafamda planlarım. King of Seas konusunda ise oyunda geçirdiğim 20 saate rağmen hala net bir karar verebilmiş değilim. Dolayısıyla bu inceleme de korsanların fink...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Tarayıcınızda CTRL+F kombinasyonuyla çıkan pencereye aradığınız oyunu yazarsanız hilenizi çok çabuk bulabilirsiniz RAKAMLARLA BAŞLAYAN OYUNLAR 18 WHEELS OF STEEL : CONVOY Oyun esnasında tilde(~) (numaraların en solundaki buton) tusuna basarak konsolu açın Asagıdaki kodları bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
HAKETTİYSEM! +rep Hepsi Alıntıdır Bu onceki konum bundada birsürü hile var: http:wwwfrmtrcomoyunhileleri3farkiylahtml Age of Empires Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Adnan Şenses'ten KANSER İtirafı! Adnan Şenses Bugün gazetesine verdiği röportajda birbirinden arkadaş canlısı ve de çarpıcı açıklamalarda bulundu İşte o özel direktifler: 77 yaşındaki Adnan Şenses 56 yıldır sahnelerde Bir süre önce 6 saat süren bir ameliyat sonrası midesi alınan meşhur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Trafik haftasıyla ilgili skeç örneği Trafik haftası ile ilgili skeç TRAFİK CANAVARI Kişiler: Spiker Ekrem Kulaksızoğlu Feridun Yanıkyüz Hidayet Dörtparmak Üzeyir Sarıkaş Süsleme: Arka planda trafik göze çarpan levhaları Sahne ortasında beş koltuk, üç sehpa vs (Perde açıldığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt