
Abur Cuburun Organik Hali Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet lavaş
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı paprika
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı susam
- 1 çay kaşığı sumak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 kase yoğurt
Abur Cuburun Organik Hali Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Lavaş üçgen formunda kesimlere ayırılır.
- Daha sonra bir buzdolabı poşetine tüm gereçler konulur ve poşet ağzı kapalı halde sallanarak harmanlanır.
- Yağlı kağıt serili fırın tepsisinde 150 derecede 10 dakika pişirilir.
- Kraterlerimiz pişince yoğurt eşliğinde servis edilir. Afiyet olsun!.