Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

abiye,nişanlık,gece elbisesi ve kına için çok uygun elbise....

abiye,nişanlık,gece elbisesi ve kına için çok uygun elbise....
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
abiye,nişanlık,gece elbisesi ve kına için fazla uygun elbise merhaba kızlar kardeşimin düğünü için aldığım ve toplamda 45saat üzerimde duran elbisemi satıyorum bakırköyde meşhur bi modaevinden çook paraya aldım gerçekten kıyamıyorum lakin bu ara nakite çok sıkıştıminternette fazla araştırdım birebir resmini bile bulamadım üzerimde pek foto yok demin fotoları almamış kardeşimbenzer fotoları var onlarıda yüklicem KUYTU ÇOOK ŞIK DEĞIŞIK Bİ ELBİSE TEPEDE DURUŞU BAMBAŞKA İSPANYOL FRANSIZ HAVASI KATIYOOO Bİ ALIMLILIK GELİYOO DAHA DA Bİ GÜZELLEŞİYORSUNUZHATASI KUSURU YOKTUR TERTEMİZÖNDEN Bİ BUT KISA DİZÜSTÜ ARKASI KOMPLE KATLI İÇİ YAVRUAĞZI PEMBEYE YAKIN Bİ TONDA ARKA KISMI BELE KADAR FERMUAR ÜSTÜ İPLERLE AYRI HAVA KATILMIŞTIR ONU BEN ÖZEL YAPTIRDIM40BEDEN YAZIYOR LAKIN 3840hatta 42bedene bile rahatlıkla uyar arkası ipli olduğundan kullanımı fazla bakimli 1549333168 1549333168 abiyenisanlikgeceelbisesivekinaicincokuygunelbise5c58f2b794a80abiyenisanlikgeceelbisesivekinaicincokuygunelbise5c58f2b794a80abiyenisanlikgeceelbisesivekinaicincokuygunelbise5c58f2b794a80 AYRICA ÜZERİ TÜL DRAPELİ OLDUĞUNDAN GÖBEK VE BASENİ GÜZEL GİZLİYORabiyenisanlikgeceelbisesivekinaicincokuygunelbise5c58f2b79c2d7alt ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN MUTLU GÜNLERDE GİYİN İNŞALLAHherkes bu fiyata kiralıyor fakat ben satıyorum yalnızca 300tl sıfırdan farksız  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt