abi buna basaliymiyim Çocuk bilgisayar başındaki abisinin yanında yaklaşır ve kirli pis klavyeye bakarak Abi buna basabiliymiyim Hayır Peki buna basabiliymiyim Hayır hiç birine basamazsın Anneeaaa abeemm benii oynatmoooo ühü …………………………… Abi bu düymeye basabiyiymiyim Hayır lakin şuna basabilirsin Banane ya o düyme güzey deyiy ………………………… Abi bu düyme ne (çat!! bilgisayar reset düğmesine basmıştır) Aaa bilgisayay kapandı Aannneeaa al şunu yaaaa …………………………… Bende oynamak istiyoyum Hayır sen daha oynayamazsın yaşın minik Oynayım işte Oynayamazsın Oynayım Oynayamazsın …… (sürer gider) …………………………… Abi hani sen bugün arkadaşına gittiydin ya Eee İşte ben o vakit bilgisayayı açtım oynadım yaaa (Bilgisayar panikle açılır ve masaüstündeki herşeyin birbirine karıştığı ve bazılarının değil olduğu görülür) ühüü …………………………… Abi bak naaptım (sırıtarak elindeki çizikler içindeki, abinin en sevdiği oyun cd’sini göstererek) Neeaaa naaptın cd’me yaa Kiyliydi yıkadım Hoş olmuş diymi ühü …………………………… Ufak kızkardeş yaklaşır Abi hadi bana barbikomu (barbiecom) açsana Hayır Ya lütfen Hayır silinmiş o Aneeaa yaa abem barbikomu açmoo (anne gelir) Oğlum açsana ne istiyosa birazda o oynasın Hayır ya işim var başka zaman Anneniin bacağına sarılarak Anne yaa açsın yaa Oğlum yeter oynadığın sabahtan akşama kadar Birazda kardeşin oynasın (abi olayın uzayacağına ve başının gittikçe ağrıyacağına kanaat getirir ve eli hükümlü bi şekilde internet explorer’a yönelir) …………………………… Eve gelinmiştir Heyecanla bilgisayarın başına yönelinir Ve görülen bakış aleyhinde şok olunur Çünkü klavye ve mouse çikolata içinde kalmıştır ühü …………………………… Abi mu ne İşim var Peki mu ne Ya işim var gitsene sen O zaman mu ne Kardeş dışarı çıkartılma çalışmalarına zorluk çıkarttığı için bacağından sürüklenerek oda dışına seçme parça
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.