Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Abi ben intihar ettim.

Abi ben intihar ettim.
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Abi ben intihar ettim Abi ben intihar ettim * Ne?? Ettim işte * E nerden arıyosun hemen çok yazmasın kapa ben ariyim bari Para geçiyo mu oralarda sevaplarından kontör mü düşüyolar? Ölmedim daha lakin fazla kötüyüm * Oğlum sen önemli misin? Evet abi * Oğlum sen salak mısın? Ya naapçam ben * Naaptın önce onu bi de bana Lazervak içtim * Neey? Lazervak var ya abi onu diktim kafaya * O ne lan? Tuvalet temizleyicisi var ya lan Tuvaletler lazervakla ak temiz,vak vak diye cingılı var hani * Hmmm eh yani şey, ya vah vah geçmiş olsun Hmm eheh ay dur fazla kötü ben hastaneyi arıyorum derhalEvdesin di mi? ehe Ya valla çok pardon Sinirim bozuldu birazcık Diğer telefondan hastane merhaba acele bir koşul var,arkadaşım intihar girişiminde bulunmuş şu adrese bir ambulans istiyorum dahası bu vakit kapsamında ne yapabilirim o konuda muavin olabilir misiniz? Ne yapmış arkadaşınız? * Bişey içmiş Nedir? * Abi ne içmiştin sen? lazervak içmiş pardon? * Lazervak var ya hani tuvaletler vak vak? Beyefendi dalga mı geçiyorsunuz? * Hayır efendim geçmiyorum Bu acil bir şart ve lütfen gülmeyin Lakin siz de güldünüz * Gülmedim Bakın hâlâ gülüyosunuz * ok azıcık sinirim bozuk Gülmüş olabilirim lakin durum ciddi Lütfen asistan olur musunuz? ok hastayı kusturun Olm kusman lazımmış * Nası kusçam lan? Ne biliym çamaşır suyu falan iç * Abi intihar mı ediyoruz bahar temizliği mi yapıyoruz nası içicem ben çamaşır suyunu? Bana mı sordun lan lazervak içerken Nasıl içersen iç Zaten gecenin bi vakti lahmacun söyler gibi ambulans istedik Lazervak diyince güldü adam bize * Abi kusura bakma düşünemedim en ilk olarak Bi daha ancak sefere daha ciddi bişeyler içerim karizman bozulmaz Dur nan çıkıyorum yola Dua et ambulans benden önce gelsin Sen de sırası gelmişken geçen yaz sarhoşken gotürdüğün bıyıklı dişlek karıyı düşün Ola Ki kusarsın  

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt