Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ABD Eski Başkanı Donald Trump, Kriptoyu “Çok Tehlikeli” Olarak Nitelendirdi

ABD Eski Başkanı Donald Trump, Kriptoyu “Çok Tehlikeli” Olarak Nitelendirdi
0
544

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
trump.jpg

ABD eski başkanı Donald Trump, kripto paralara olan tutumunu yineledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Trump, katılmış olduğu “Mornings With Maria” adlı televizyon programında sunucu Maria Bartiromo ile gerçekleştirdiği sohbette eski First Lady Melania Trump’ın NFT projesinin harika olacağını söyledi.

Ancak Trump, daha önce yapmış olduğu kripto yorumlarını yinelemeyi sürdürerek ondan “çok tehlikeli bir şey” olarak söz etti:

“Kriptoyu hiçbir zaman sevmedim çünkü dolar sahibi olmayı seviyorum ve para biriminin dolar olması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple hiçbir zaman büyük bir hayranı olmadı. Ancak git gide büyüyor ve kimse bu konuda bir şey yapmıyor.

Ben dolar adında bir para birimi istiyorum diğerlerine sahip olmak istemiyorum. Bir gün benzerlerini daha önce hiç görmediğimiz bir patlama yaşanabilir. Bu çok tehlikeli bir şey”

Cumhuriyetçilerin Meclis ve Senato’daki eylemleri göz önüne alındığında Trump, kendi partisiyle çelişiyor gibi görünüyor.

Similar threads

Kripto para topluluğu hiç beklemediği bir kişiyi müttefik olarak yanında buldu: Melania Trump. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Eski başkan Donald Trump’ın eşi, ABD’nin eski First Lady’si Melania Trump, viral olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
ABD eski Başkanı Donald Trump, Fox Business’tan Stuart Varney ile bugün yaptığı röportajda kripto para karşıtı duruşunu tekrarladı ve Bitcoin’i “dolandırıcılık” olarak niteledi: “Bitcoin bir dolandırıcılık bir aldatma gibi görünüyor. Biliyorsunuz, bizim zamanımızda 6000 dolardı (çok daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Kripto paraların son yıllarda gittikçe popülerleşmesinin ardından ülkemiz de dahil olmak üzere pek çok ülke kripto paralara düzenleme getirmek istemişti. Bazı ülkeler ise kripto paraları kabul ederek ülkede kullanıma sunmuş ve “kripto milyonerlerinin” paralarını rahatça harcayabilecekleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Tesla CEO’su Elon Musk ve ABD Eski Başkanı Donald Trump’ın eşi Melanie Trump, Bitcoin (BTC)’in genesis bloğunun çıkarılmasının 13. yıldönümünde yorumlarını paylaştı. Kriptokoin.com olarak detayları aktarıyoruz… Elon Musk, Jack Dorsey’nin Bitcoin tweet’i ile dalga geçti Tesla CEO’su Elon Musk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Donald John Trump Hakkında Donald John Trump (14061946)14061946 (yaşı 71) New York, New York, ABD İkamet New York, New York, ABD Meslek İş Adamı Aktif Yıllar 1962 Burcu YengecEşiMelania TrumpBoyu190 m veya 190 cmKilosu112 kg Donald Trump 14 Haziran 1946’da New York – Queens’de dunyaya gelmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt