Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bayadır bir süre arıyordum oyunu bu gün tek dvd olarak buldum tak çalıştır , zaten tak çalıştır olmasından kılanmıştım ama oyunu bulamadığımdan aldım ve ses yok bunun bir çaresi varmıdır bilen bir arkadaş açıklarsa çok iyi olur
Selamün aleyküm arkadaşlar Dark Avanger3 diye bir oyun var bana ülkelerde var ama bizim google playde yok 700 mb oyun verisini yükledim sonra açmaya çalıştım açılmıyor Korece bir seyler yazıyordu bende transleteden ss alıp çevirdim diyordu ki Bu oyun ülkenizde yasakşimdi ben bu oyunu nasıl...
Arkadaşlar bilmem hatırlayan olacak mı hani counter strike nin içinden oyun modundan açtığımız wantedversiyonu vardı
Böyle eski silahlar,çifteli tüfek,dinamit filan vardı oyunda
Baya aradım bulamadım,istediğim oyunu tam tarif edebilmek için 2 adet de resim ekliyorum bulmama yardım eder...
Multi Player Hileleri
ROBIN HOOD : 1000 GOLD
CHEESE STEAK JIMMY'S : 1000 FOOD
ROCK ON : 1000 STONE
LUMBERJACK : 1000 WOOD
AEGIS : villager,archer range,castle,stable,ships,barrack,monastery,market vs
%100 faster( Yani üretim ve inşaatı %100 hızlandırır)
Daha çok...
Arkadaşlar Farcry3 oynuyordum sonra pc ye format attım saveler kayboldu internetten aynı görevin savesini buldum gameprofili gameprofile 46 dosyasını orbite attım ama new game hatası alıyorum yardım ederseniz çok memnun olurum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.