Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aaron Stone Yardım

Aaron Stone Yardım

Similar threads

Arkadaşlar bayadır bir süre arıyordum oyunu bu gün tek dvd olarak buldum tak çalıştır , zaten tak çalıştır olmasından kılanmıştım ama oyunu bulamadığımdan aldım ve ses yok bunun bir çaresi varmıdır bilen bir arkadaş açıklarsa çok iyi olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Selamün aleyküm arkadaşlar Dark Avanger3 diye bir oyun var bana ülkelerde var ama bizim google playde yok 700 mb oyun verisini yükledim sonra açmaya çalıştım açılmıyor Korece bir seyler yazıyordu bende transleteden ss alıp çevirdim diyordu ki Bu oyun ülkenizde yasakşimdi ben bu oyunu nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Arkadaşlar bilmem hatırlayan olacak mı hani counter strike nin içinden oyun modundan açtığımız wantedversiyonu vardı Böyle eski silahlar,çifteli tüfek,dinamit filan vardı oyunda Baya aradım bulamadım,istediğim oyunu tam tarif edebilmek için 2 adet de resim ekliyorum bulmama yardım eder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Multi Player Hileleri ROBIN HOOD : 1000 GOLD CHEESE STEAK JIMMY'S : 1000 FOOD ROCK ON : 1000 STONE LUMBERJACK : 1000 WOOD AEGIS : villager,archer range,castle,stable,ships,barrack,monastery,market vs %100 faster( Yani üretim ve inşaatı %100 hızlandırır) Daha çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar Farcry3 oynuyordum sonra pc ye format attım saveler kayboldu internetten aynı görevin savesini buldum gameprofili gameprofile 46 dosyasını orbite attım ama new game hatası alıyorum yardım ederseniz çok memnun olurum
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt