aah su duvarlarin bi dili olsaydi askim seni cok özledimaahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c56569144db9gifalt :hihi: Mosking :hihi: ben de seni caniimm duvar: dün falancaya da askim demisti benden söylemesi nanaahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c565691489cfgifalt :sinir: :sinir: :sinir: bıdıdıdıdı bıdıbıdıbıdıbıdı bişey desene be, duvara mı konuşuyoruz!! dört duvar: abi, ayıp oluyor ama size demiyom lan abi yine ağlıyosun hayırdır matem duvarı: lan herkes geliyo ağlıyo dayanamıyorum bırakıcam işi sen de haklısın be abi duvar: abi sırtını yaslama bak üşütüyosun sonra bana kızıyosun hazır lan çene yapma +sana burdan bi çakarım duvar: bana mı dedin ? +şey canım çivi çakarım yani mutfak duvarı : abi senin hatuna asılıyolar salon duvarı: kim asılıyo lan mutfak duvarı: hemen şimdi ev sahibi duvara 2 tablo astı salon duvarı: ee mutfak duvarı: fazla kirli asıldılar abi salon duvarı: bi s olup gidermisin hayatım para verirmisin boyacıya gidicez arkadaşlarla napıcaksın tekrar şu arkalara boya attırcam daha geçen hafta boyatmadınmı sen kendini çok kabasın ulan duvarlar adam olmuştu şindiye kadaraahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c5656914d3afalt
Stick Out Tongue
isko: duvar: adam haklı ayol abi bi film çekmişler defalarca bizi kötülüyolarmış +hangi film lan duvara aleyhinde abi duydunmu ast koğuşun duvarı necmi abiyi delip hatunu gebe bırakmış adamın biri +hadi ya, hey gidi koca necmi oda ipne oldu ha +Lan Duvar nasilsin nee +nasilsin diyom lan efenim + lan iyimisin Kötümüsün abi duyamiyom + dogru nan tüh aklima tükürim kullagi olan Yerdi dimi efendim + sen s hää kaldırın lan şu fenerbahçe posterini üstümdenaahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c5656914d3afalt
Stick Out Tongue
isko: + hangi takımlısın ki sen ben senin ne tarafındayım + karşımdasın heh peki biz neyiz + duvarız abi futbolcu adam aynı vakit da ne yapar + spor yapar heh birleştir bakim şimdi + karşıduvar spor yeeess ya lakin allah rızası için kaldırın şu fenerbahçe posterini yaa duvar : bugün yakışıklı boyacım geldi , sarışın oldum , ay çok hoş oldum çocuk : anne elimi sil , anneeeee duvar : hayır hayır yapma çocuk : cilalı anne ben sildim alinti