Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aah su duvarlarin bi dili olsaydi

aah su duvarlarin bi dili olsaydi
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
aah su duvarlarin bi dili olsaydi askim seni cok özledimaahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c56569144db9gifalt :hihi: Mosking :hihi: ben de seni caniimm duvar: dün falancaya da askim demisti benden söylemesi nanaahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c565691489cfgifalt :sinir: :sinir: :sinir: bıdıdıdıdı bıdıbıdıbıdıbıdı bişey desene be, duvara mı konuşuyoruz!! dört duvar: abi, ayıp oluyor ama size demiyom lan abi yine ağlıyosun hayırdır matem duvarı: lan herkes geliyo ağlıyo dayanamıyorum bırakıcam işi sen de haklısın be abi duvar: abi sırtını yaslama bak üşütüyosun sonra bana kızıyosun hazır lan çene yapma +sana burdan bi çakarım duvar: bana mı dedin ? +şey canım çivi çakarım yani mutfak duvarı : abi senin hatuna asılıyolar salon duvarı: kim asılıyo lan mutfak duvarı: hemen şimdi ev sahibi duvara 2 tablo astı salon duvarı: ee mutfak duvarı: fazla kirli asıldılar abi salon duvarı: bi s olup gidermisin hayatım para verirmisin boyacıya gidicez arkadaşlarla napıcaksın tekrar şu arkalara boya attırcam daha geçen hafta boyatmadınmı sen kendini çok kabasın ulan duvarlar adam olmuştu şindiye kadaraahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c5656914d3afalt :p Stick Out Tongue :pisko: duvar: adam haklı ayol abi bi film çekmişler defalarca bizi kötülüyolarmış +hangi film lan duvara aleyhinde abi duydunmu ast koğuşun duvarı necmi abiyi delip hatunu gebe bırakmış adamın biri +hadi ya, hey gidi koca necmi oda ipne oldu ha +Lan Duvar nasilsin nee +nasilsin diyom lan efenim + lan iyimisin Kötümüsün abi duyamiyom + dogru nan tüh aklima tükürim kullagi olan Yerdi dimi efendim + sen s hää kaldırın lan şu fenerbahçe posterini üstümdenaahsuduvarlarinbidiliolsaydi5c5656914d3afalt :p Stick Out Tongue :pisko: + hangi takımlısın ki sen ben senin ne tarafındayım + karşımdasın heh peki biz neyiz + duvarız abi futbolcu adam aynı vakit da ne yapar + spor yapar heh birleştir bakim şimdi + karşıduvar spor yeeess ya lakin allah rızası için kaldırın şu fenerbahçe posterini yaa duvar : bugün yakışıklı boyacım geldi , sarışın oldum , ay çok hoş oldum çocuk : anne elimi sil , anneeeee duvar : hayır hayır yapma çocuk : cilalı anne ben sildim alinti  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt