Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

A İle Başlayan Bilmeceler

A İle Başlayan Bilmeceler
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
A Harfi İle Başlayan Bilmeceler

Bilmeceler A İle Başlayan

Aksaray ortasında
Sarı papaz oturur
(yumurta)

Ağaca cıkar insan değil
Yazı yazar imam değil
(salyangoz)

Alcak ucar
Beyaz beyaz acar
(değirmen)

Altı cehennem
Ustu cehennem
Ortası cennet
(ateşboceği)

Aldır onun tepesi
Yeşildir hem cuppesi
Kara kara kupesi
(karpuz)

Ayva gibi sarıdır
Elma gibi suludur
(portakal)

Altmış para
Yetmş para
Sapı uzun
Kendi kara
(vişne)

Allah'ın hikmeti
Kulun nimeti
(ekmek)

alıntı

Similar threads

A İle Başlayan Bilmeceler öbür ve güzeller A Harfi İle Başlayan Bilmeceler Bilmeceler A İle Başlayan Bilmece sever misiniz bilmem ama ben küçükken çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane (Nar)bilmecesine bayılır ve babamdan, defalarca bize bilmece sormasını isterdim Bir çok bilmeceyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Renkler ile ilgili Bilmece Renkler ile ilgili Bilmeceler Renkler ile ilgili Bilmeceler ve Cevapları, Renklerle ilgili Bilmece Kara agzını actı kırmızı icine kactı (pekmez, tuluk; tulum, pekmez Gara golde gara balıh (murekkep, yazı kalemi; hokka,kalem Dısı tava karası ici peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
B İle Başlayan Bilmece B Harfi İle Başlayan Bilmeceler Bir kuşum var Guduğundan yumurtlar (Tufek) Bir kuyu İcinde suyu İcinde yılanı Ağzında mercanı (Işık) Bir kucucuk odacık İci dolu yongacık (Ağız) Benim bir carşafım var Dunyayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
766
Renkler ile ilgili Bilmece Renkler ile ilgili Bilmeceler Renkler ile ilgili Bilmeceler ve Cevapları, Renklerle ilgili Bilmece Kara agzını açtı kırmızı içine kaçtı (pekmez, tuluk; tulum, pekmez Gara gölde gara balıh (mürekkep, yazı kalemi; hokka,kalem Dısı tava karası içi peynir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
A Harfi İle Başlayan Deyimler Ve Atasozleri Deyimler Ve Atasozleri A İle Başlayan Atasozleri: Aba altında er yatar Aba da bir diba da giyene, guzel de bir cirkin de sevene Aba vakti aba, yaba vakti yaba alan yanılmaz Aba vakti yaba, yaba vakti aba Abanın kadri yağmurda bilinir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt