75 Yaşındaki Adamın Erkekliğini Yitirince yAzdığı Acıklı Şiiri dokunaklı duvar yazıları en hazin şiirler şiirler acikli şiiirler çocuk şiirleri 75 yaşındaki adamın erkeklini yitirdikten sonraki acı dolu şiiri ,kalp burkuyor okurken mendilleriniz yanınızda olsun ACI DOLU ŞİİR Derhal Kalkacak Gibi Fiyakali Dursan Da Sonsuz Bir Uykuya Dalmissin Eski Dostum Yastiklari Koltuga Destek Edip Kalksan Da Artik Zayıf , Takatsiz Kalmissin Eski Dostum Bir Zamanlar Basini Düşey Tutardin Beygir Gibi GÖkdelen Binalarda 30uncu Kat Gibi Tekrar Tekrar Çalisirken Rakkasli Saat Gibi Simdi ÜÇ'Ün Biri Kalmissin Eski Dostum Sagliginda , Ben , Senin Her Zaman Aklina Uyardim Kendim ÜsÜsem Bile Sicak Yere Koyardim Dantelli KÜlotlari Senin IÇin Soyardim ÜzgÜnÜm, Son DÜdÜgÜ Çalmissin Eski Dostum SÜt Gibi Bacaklari Kaldirirken Havaya Simdi Takat Kalmamis Ziplayip Oynamaya Haline Her Bakista Baslarim Kahkahaya GÖzÜnden Umulan Yaslar Gelmiyor Eski Dostum AÇtigin Bacaklarin Sayisini Unuttum Kismetsiz GÜnlerinde Ellerimle Avuttum Bazen Keltos Basini Oksayarak Uyuttum TedavÜlde Kalmayan Pulmussun Eski Dostum Zevkini Sen Yasadin Islenen GÜnahlarin Senin Yerine Hesap Verecek Benim Yarin HiÇ Cacigi Olur Mu PÖrsÜmÜs Bir Hiyarin BÖyle Ağırbaşlı Durmaktan Gayen Ne Eski Dostum Kim Demis Eski Dostlar DÜsman Olmazmis Diye Dogruysa, Senin Beni Mahcup Edisin Niye Isemek Olmasaydi Yedirirdim Kediye Ben Sana Simdi Niye Hammalim Eski Dostum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.