Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

65 Milyon

65 Milyon
0
195

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bu ulkede 65 milyon nufus var,
Bunun 35 milyonu 15 yaşından kucuk Kaldı 30 milyon
10 milyon emekli var Kaldı 20 milyon
2 milyon kişi asker Kaldı 18 milyon
2 milyonu devlet memuru Kaldı 16 milyon
13 milyon kişi belediye ve devletle ilgili işlerde calışıyor Kaldı 3 milyon
1 milyonu hasta veya hastanelerde Kaldı 2 milyon
1,8 milyon lise ve universite oğrencisi Kaldı 200,000
199,998 işsiz var Geriye 2 kişi kalıyor: Sen ve Ben
Sen bilgisayarının başında bunu okuyorsun
Butun işleri ben yapıyorum !!*

Similar threads

Bu ülkede 65 milyon nüfus var, Bunun 35 milyonu 15 yaşından ufak Kaldı 30 milyon 10 milyon emekli var Kaldı 20 milyon 2 milyon kişi asker Kaldı 18 milyon 2 milyonu devlet memuru Kaldı 16 milyon 13 milyon kişi belediye ve devletle ilgili işlerde çalışıyor Kaldı 3 milyon 1 milyonu hasta ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
MEŞHUR TURK YALANLARI Kalsaydınız bişeyler yerdik Valla ha sarıda gectim memur bey Kazanmak onemli diil muhim olan yarışmaya katılmaktı Dunya ahiret bacımsın Şuan 65 milyon bizi izliyor Bu son sigaram Butun kadınlar guzeldir İki saat kapıda bekledim, acam olmadı Seni duşunmekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, yeni tip Koronavirüs salgınının yol açtığı ekonomik krizin kısa sürede atlatılmaması halinde Türkiye'de 10 milyon kişinin işsizin olacağını dile getirdi.  Aktaş, "Koronanın yol açtığı ekonomik krizden dolayı kaç kişinin işini kaybettiğini ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ekonomi basınında bugün Gazetelerin ekonomi sayfalarında bugün öne çıkan haberlerin başlıkları -Dünya- *"Startup"lara 101 milyon dolar yatırım... Türkiye'de inovatif girişimlere yapılan yatırımlar yeniden yükselişe geçti. Girişim ekosistemi istatistiklerine göre ilk yerli unicorn için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ülke iktisadı Covid-19 salgınının yarattığı tahribatla bir arada sert bir türbülansa girdi. Bilhassa nisan, mayıs ve haziran aylarından oluşan ikinci çeyrekte ekonomik daralmanın rekor kırması bekleniyor. Buna karşılık Borsa İstanbul 100 (BİST100) endeksi mart ayından bu yana yükselmeye devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt