Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

6 yıl sonra ekranlara dönen Behzat Ç.'den ilk kare!

6 yıl sonra ekranlara dönen Behzat Ç.'den ilk kare!
0
141

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
6_yil_sonra_ekranlara_donen_behzat_cden_ilk_kare_1561703118_9367.jpg

Türk dizi tarihinde en çok tutulan polisiye dizi Behzat Ç. 6 yıl aradan sonra yeniden ekranlardaki yerini alacak. Başrol karakteri yine Erdal Beşikçioğlu'nun oynayacağı dizi de yan karakterlerinde aynı olacağı öğrenildi.

Çekimlerine başladığı Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi dizisi Blu Tv'ye yayınlanacak. Yapımcılığını İnter Medya'nın üstlendiği dizi 6 yıl sonra yeniden oynanacak. Ankara'da çekimlerine başlanan dizinin başrol karakterini yine Erdal Beşikçioğlu oynayacak.

s1wAs_1561703132_5767.jpg

Cinayet Büro'nun unutulmaz diğer karakterleri Hayalet (İnanç Konukçu) ve Akbaba’nın (Berkan Şal) olacak. Diziden ilk kareler gelmeye başladı.

gtoBW_1561703151_7857.jpg

Büroda ayrıca Kemal Burak Alper, İlkyaz Arsala ve Hüseyin Sevimli gibi oyuncularda dahil oldu. Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yapacağı dizinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem yazıyor.

Similar threads

Türk seri tarihinde en çok tutulan polisiye seri Behzat Ç. 6 yıl aradan sonra tekrar ekranlardaki alanını alacak. Başrol karakteri tekrar Erdal Beşikçioğlu'nun oynayacağı seri de yan karakterlerinde tıpkı olacağı öğrenildi. Çekimlerine başladığı Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi serisi Blu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
2010 ve 2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Behzat Ç." yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda BluTV'de izleyenlerle buluşacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nden ilk tanıtım geldi. Türk televizyonlarının unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
2010 ve 2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Behzat Ç." yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda BluTV'de izleyenlerle buluşacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"ne sürpriz bir isim dahil oldu. Türk televizyonlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
2010 ve 2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Behzat Ç." yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda BluTV'de izleyenlerle buluşacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"ne sürpriz bir isim dahil oldu. Türk televizyonlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
behzat ç behzat ç seni kalbime gömdüm behzat ç seni kalbime gömdüm vizyonda behzat ç seni kalbime gömdüm ne süre vizyonda? Geçtiğimiz yıl bir tv kanalında yayınlanan polisiye dizi Behzat Ç'nin filmi 'Behzat Ç Seni Kalbime Gömdümün İstanbul galası İstinye Park'ta gerçekleştirildi Dizi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,505Konular
982,798Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt